Cerven
ohodnotit

Nebe nad hlavou

Le ciel sur la tête

Další název:
Allarme dal cielo / Heaven on One's Head / Skies Above / Sky Above Heaven
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
107 minut
„Francouzský barevný fantastický film.“

Obsah filmu Nebe nad hlavou

 
Nebe nad hlavou (1965) je francouzský snímek s originálním názvem Le Ciel Sur La tete. Jeho televizní titul zní Sky Above Heaven. Ve Francii měl premiéru dne 20. ledna roku 1965.

Obsah filmu „Nebe nad hlavou“: Francouzská letadlová loď Clemenceau slouží jako atraktivní kulisa relativně nízkorozpočtového francouzského (některé prameny uvádějí francouzsko-italského) sci-fi filmu. K Zemi přilétl létající talíř, považovaný za hrozbu. Jak se později ukázalo, jednalo se zřejmě o mimozemskou zkušební laboratoř, pátrající po zdrojích radioaktivity. Posádka letadlové lodi věnuje nezvanému návštěvníkovi pozornost a aktivizuje hlavy všech států....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nebe nad hlavou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Když jsem tento film před časem, jako kluk, v   kině viděl, fascinoval mně detailním   obrazovým popisem činnosti letadlové lodi –   to jsem viděl poprvé. Navíc, pro mne jako fandu   letectví, se jednalo o poněkud exotické   francouczské námořní letectvo. Příběh byl   pro mne také zajímavý, sci-fi a příběhy o   mimozemských návštěvách mám rád. Takže   velmi příjemné vzpomínky.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama