Babicovy dobroty (2008) [TV pořad]

Babicovy dobroty
31 %
 
 
    Žánr: naučný
    Země: Česká republika
    Délka: 30 min.
„Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít!“
Masový speciál / 2010
1 - STEAK
Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu.
Steak
Roastbeef na teplém špenátovém salátu
Vepřová panenka prošpikovaná špekem
Tajný recept: masová omeleta
2 - VEPŘO KNEDLO ZELO
Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku.
Moravské vrabce se zelím a knedlíkem
Žebírka
Tyrolská pánev
Smažený bůček
3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéf-kuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala.
Kanec na šípkové omáčce
Srnčí guláš
Kančí medailónky
Smažený lilek s aioli
4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK
Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího – uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu.
Španělský ptáček
Roštěnka a la Stroganoff
Ostré Argentinské nudle
Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou
5 – JEHNĚČÍ
Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu.
Jehněčí plátky na jablkách
Zapečené jehněčí s lilkem
Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami
Opečený banán s medem
6 – VEPŘOVÉ HODY
Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou.
Prejt a tlačenka
Nadívaný bůček s bramborami a kapustou
Pečené brambory plněné hráškem a rukolou
Bontonfilm DVD

účinkuje:
Jiří Babica, Emma Smetana, Zdeněk Troška, Vladimír Kratina, Petra Svoboda, Ivana Jirešová, Kamil Střihavka, Vlastimil Zavřel, Kristina Kloubková, Daniela Šinkorová, Dana Morávková, Pavla Tomicová, Lucie Borhyová, Richard Tesařík, Tomáš Zástěra, Václav Kopta, Ondřej Hejma
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.