Ztráty a nálezy (1997) [TV hra]

Obrázek není k dispozici.
56 %
 
 
    Žánr: komedie / příběh
    Země: Česká republika
    Délka: 17 min.
„Ne všechny ztráty končí špatně. Bakalářská povídka.“
Maminka (Zuzana Bydžovská) jede s pětiletou dcerou vlakem a pro žízeň holčičky vystoupí na zastávce z vlaku a jde koupit nějakou limonádu. Výpravčí podle jízdního řádu odbaví vlak a z holčičky se stane sirota na cestách. Maminka jde na vedení železnice, aby nahlásila, že ona je tady a dcera je tam. To není pro české dráhy žádný problém. Pošlou dva nejschopnější pracovníky na dráze, aby dívenku předali její mamince.

Shodou okolností vlakem jede mladý pán (Václav Vydra) se synem, který rovněž vystoupí na zastávce, aby koupil synovi osvěžení. A v této situaci vběhnou do vlaku dva pracovníci, najdou v kupé samotného chlapce a toho vyvlečou z vlaku do kanceláře. Když se vrátí otec, syn je pryč a od spolucestujícího se dozví, co se stalo. A zde 99 % tatínků neudělá nic jiného, než zatáhne za záchranou brzdu. Když se všichni sejdou se svými blízkými, dospěláci zjistí, že jsou oba rodiči, jsou rozvedení a mají hodně společného, tak to dají spolu dohromady a znějí svatební zvony...  Autor: jarda53

režie:
Jaroslav Hanuš
 
 
hraje:
Zuzana Bydžovská (žena), Václav Vydra (Pohůnek), Marie Nechvátalová (Barunka), Patrik Černý (Pohůnek, ml.), Vilém Čok (cestující), Ladislav Gerendáš (výpravčí), Jan Schmid (průvodčí), Petr Hradil (pracovník ČD), Vladimír Hrabánek (pracovník ČD), Petr Skarke (výpravčí), Jaroslava Hanušová (baba se psem)
 
 
scénář:
Jan Míka
 
 
kamera:
Jan Osten
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.