Cerven
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

To nemám v popisu práce (1976) - 10. díl (5. série)

Další název:
Bakaláři 1976: To nemám v popisu práce; Revizoři; Prostěradlo; Světlík
Rok:
1976
Délka:
52 minut
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Prostěradlo, Revizoři a Světlík.“

Komentáře k filmu To nemám v popisu práce

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2018
povídka "Světlík"
Bakalářská povídka   "Světlík" mi   připomíná takovou   normalizační moralitu.   Zedníkům se nelze divit, že   odmítnou dělat úklid,   který nemají v popisu opravy   světlíku. No, že se v   závěru přidají a změní   názor, je čistá   fantasmagorie. Jaroslav   Vízner svého naivního   mistra hraje s přehledem, jak   mu bylo v mládí vlastní. Z   "Bakalářů" si   pamatuju pouze povídky,   které měly humor a diváka   pobavily.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2016
´Povídka - ´Revizoři´

Jak dostat   revizora československých   drah do úzkých. Příběh   byť úsměvný je po citové   stránce ke starému člověku   spíše tragédií. Inu, i   mistr tesař se někdy utne.   Konverzační povídka z   prostor vlakového kupé, kde   vynikl v roli vlakového   revizora Miloš Nedbal a nutno   podotknout, že svým projevem   velmi připomenul Jaroslava   Marvana z jeho dvou známých   filmů o revizoru Andělovi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama