Bezejmenní (1999)

Bezejmenní (Los Sin Nombre)
54 %
 
 

Los Sin Nombre

Další název: The Nameless

    Žánr: horor / thriller / mysteriózní
    Země: Španělsko
    Délka: 102 min.
Zohavené tělo šestileté dívky je nalezeno v jezírku. Dívka je identifikována jako Claudiina pohřešovaná dcera Angela. Avšak k její identifikaci posloužily pouze 2 důkazy - náramek s jejím jménem v blízkosti místa činu, a skutečnost, že její pravá noha je o tři palce delší než levá. Všechny ostatní části těla, které by mohly vést k identifikaci, byly odstraněny.

O pět let později přežívá Claudia díky lékům na uklidnění. Dostane telefonát, ve kterém se jí údajně ozývá její dcera a prosí, any ji našla dřív, než ji "oni" zabijí. Také další záhadné stopy ukazují na to, že by Claudiina dcera mohla být ještě naživu a navíc v hrozivém nebezpečí. Claudia, bývalý policista a reportér se zaměřením na parapsycholigcké jevy se musí dát dohromady a objevit, kde se Angela ukrývá.  Autor: efCZa

režie:
Jaume Balagueró
 
 
hraje:
Emma Vilarasau (Claudia), Karra Elejalde (Massera), Isabel Ampudia (sekretářka), Núria Cano (policista), Tristán Ulloa ( Quiroga), Toni Sevilla ( Franco), Brendan Price ( Marc), Jordi Dauder (Forense), Carles Punyet ( Jefe), Aleix Puiggalí (odporný chlápek), Susana García Díez (děvče v bazénu), Pep Tosar ( Toni), Víctor Guillén (hubený muž), Manel Solás (muž na vozíku), Carme Capdet ( Monja)
 
 
námět:
Ramsey Campbell
 
 
scénář:
Jaume Balagueró
 
 
kamera:
Xavi Giménez
 
 
hudba:
Carles Cases
 
 
střih:
Luis de la Madrid
 
 
zvuk:
Jaime Puig
 
 
zvláštní efekty:
David Martí
 
 
vizuální efekty:
Pepín
 
 
masky:
Patricia López (účesy)
 
 
spolupráce:
Sergi Bartrolí
 
 
výprava:
Matías Tikas
 
 
výkonný producent:
Joan Ginard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.