Coco (2009)

Coco
63.3 %
 
 

Další název: La gran fiesta de Coco / Mais que o Máximo

    Žánr: komedie / drama
    Země: Francie
    Délka: 95 min.
Autorský film Gada Elmaleha, který režíroval film podle vlastního scénáře a zároveň ztělesnil i hlavní roli selfmademana Simona Bensoussana, přezdívaného Coco.

Coco, úspěšný obchodník, je obdivovaný svými kolegy pro své úspěchy a svou elegancí dokáže upoutat i veřejnost a dokonce konkurenci. Vše se změní, když je zjištěn u Coca malý srdeční defekt. I když to prakticky neznamená žádnou komplikaci v jeho obchodním podnikání a nijak ho to neomezuje, ostatní se od něho odvrací. Jeho problémy se začínají dotýkat i jeho rodiny, ženy Agathy a syna Samuela, kterého čeká obřad barmitzvah. Coco si vsugeruje, že zemře do šesti měsíců, jenže jeho syn Samuel tomu nevěří a přeje si, aby jeho táta konečně začal jednat jako dospělý muž.  Autor: curil

režie:
Gad Elmaleh
 
 
hraje:
Gad Elmaleh (Coco), Pascale Arbillot (Agathe), Jean Benguigui (Zerbib), Manu Payet (Steve), Ary Abittan (Max), Daniel Cohen (Mimo), Noémie Lvovsky (Brigitte), Nicolas Jouxtel (Samuel), Gérard Depardieu (kardiolog), Jacques Spiesser (prefekt), Gladys Cohen (Evelyne), Léane Grimaud (Julia), Armand Bengio (rabín), François Berland (M. Daumergu), Charlotte Desgeorges (Patricia), Étienne Draber (M. Colfontaine)
 
 
scénář:
Gad Elmaleh, Caroline Thivel
 
 
kamera:
Gilles Henry
 
 
kostýmy:
Aurore Vicente
 
 
střih:
Jennifer Augé
 
 
zvuk:
Laurent Zeilig, Nikolas Javelle
 
 
vizuální efekty:
Sebastien Gombeaud-Saintonge
 
 
masky:
Linda Schwach
 
 
producent:
Alain Goldman
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.