Confession of an Action Star (2005)

Confession of an Action Star (Sledge: The Untold Story)
42.5 %
 
 

Sledge: The Untold Story

Další název: Sledge: The Story of Frank Sledge

    Žánr: komedie / akční / muzikál
    Země: Spojené státy americké / Rakousko
    Délka: 83 min.
Sledujeme vzestup a pád fiktivní superstar Franka Sledge, který se z tanečníka a striptéra vypracoval až na akční hvězdu, která si by si nezadala ani s Van Dammem či Stevenem Seagalem. Sláva a moc mu však zamotaly hlavu a Frank náhle ztratil smysl rozlišovat, co je v životě skutečně důležité. Bez práce a opuštěn všemi přáteli si v Anonymních Alkoholicích pozvolna uvědomuje, že se musí se svou minulostí vypořádat jednou pro vždy a získat zpět vše ztracené.

Confession of an Action Star se hrdě hlásí do řady "mockumentů" (složené z anglického mock & document), které se mezi diváky stávají čím dál tím populárnější. Tento film si dává za cíl parodovat všechno a všechny, kteří jsou nějakým způsobem spojeni s oblíbenými akčními filmy. Uvidíme zde části zparodovaného Ramba, Rockyho, Flashdance i Matrixu.

Dočkáme se tu speciálních - a velmi vtipných - dokumentálních vystoupení takových star jako Angelina Jolie, Carrie-Ann Moss, Hugo Weaving, Richard Lewis, Sean Young, Ernie Hudson, Kelly Hu a mnoho dalších.

Scénář filmu napsal David Leitch, kaskadér známý ze zaskakování za Brada Pitta v Klubu rváčů (1999) či Troji (2004). Díky němu se od filmu dočkáte pořádné porce bláznivé zábavy.  Autor: lucymat

režie:
Brad Martin
 
 
hraje:
Angelina Jolie (sebe), Eric Roberts (sebe), Hugo Weaving (sebe), Carrie-Anne Moss (sebe), Dax Shepard (Bucky), Kelly Hu (sebe), Sean Young (sebe), Ernie Hudson (sebe), Joel Moore (sebe), Jon Gries (Donald Buckheim), Michael T. Weiss (drogový král), Lee Arenberg (Barry Simpson), Lin Shaye (Samantha Jones), Debbie Allen (role neurčena), Richard Lewis (sebe), Kali Rocha (Beth), Peter Jason (role neurčena), Johnny Nguyen (role neurčena), Daniel Bernhardt (Bloodfight 1 / Jason Everstrong), Sam McMurray (Jack Rumpkin), Holmes Osborne (Richard Orchid), Ben Falcone (Jerry Moss), Gerald Okamura (asijský mistr), Steven Roy (Brett Radner), Al Leong (zlý doktor), Matt McColm (poručík), André Vippolis (role neurčena), Philip Tan (student divadla)
 
 
scénář:
David Leitch
 
 
kamera:
Bridger Nielson
 
 
hudba:
Christopher Lennertz
 
 
kostýmy:
Shownee Smith
 
 
střih:
Art Chudabala
 
 
produkce:
Todd Grossman, Zachary Kahn, Nina Yang Bongiovi
 
 
výprava:
Cecil Gentry
 
 
výkonný producent:
Alan D. Lee, Bobby Sheng
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.