Contracted (2013)

Contracted
57.4 %
 
 
    Žánr: drama / horor / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 80 min.
POZOR SPOILER!

Na pitevně je mrtvola muže. Ta je kamsi někým odvážena…

Samantha volá přítelkyní Nikky. Už si spolu moc nerozumí. Na večírku u kamarádky Alice se Sam drobet napije a opět jí volá. Nakonec se seznámí a vyspí s mužem B.J. Nic zvláštního. Až na fakt, že Samantha je lesbička.

Den 1

Obě holky se scházejí v jakémsi občerstvení. Chce je sbalit muž, ale je odpálkován. Večer má Sam drobný konflikt s matkou, která chce, aby večeřely spolu. Sam dostává jakousi křeč do hlavy. Nevěnuje tomu pozornost.

Den 2
Po probuzení Sam zjišťuje, že krvácí z rodidel. Objevuje podivné žilky na břiše a jídlo má podivnou chuť. Také má potíže se sluchem. Objeví se i křeče a Sam končí u lékaře. Ten zatím diagnostikuje chřipku a vyrážku. A večer má Sam zakrvácené oko. A také se od Alice dozví, že muž, se kterým se vyspala, by mohl teoreticky být nebezpečný pedofil. Po aplikaci krému z ní vypadne larva a při čištění zubů si jeden vytáhne ven. A objeví se i hemateméze.

Den 3 ze 3
Sam se probouzí v krvi v koupelně. Vařící voda se jí jeví jako studená. Oči má krvavé už obě. Padají jí vlasy. Uloupne si nehet. U lékaře nepochodí, jen jí zakáže kontakt s lidmi. Ale on přesto jde ke svému bývalému dealerovi drog a vezme dávku. Utíká z domu k Nikky, kde ji uškrtí. Nato jde k Alici, která vše vyžvanila a zabije ji také. Pak do jejího domu pozve kamaráda Rickeyho a provedou spolu koitus. Pak jede domů, ale už nevnímá, má autonehodu, a když vystoupí z auta, už to není ona.  Autor: Pitryx

režie:
Eric England
 
 
hraje:
Najarra Townsend (Samantha), Caroline Williams (matka), Katie Stegeman (Nikki), Matt Mercer (Riley), Simon Barrett (BJ), Mike Jerome Putnam (policejní důstojník), Alice Macdonald (Alice), Charley Koontz (Zain), Ruben Pla (lékař), Dave Holmes (terapeut)
 
 
scénář:
Eric England
 
 
hudba:
Kevin Riepl
 
 
střih:
Mike Testin
 
 
zvuk:
Phillip Bladh, Derek McGinley
 
 
koproducent:
Matt Mercer
 
 
producent:
Eric England, J.D. Lifshitz, Raphael Margules
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.