Hluboko v lesích (2012)

Hluboko v lesích (En las afueras de la ciudad)
36.9 %
 
 

En las afueras de la ciudad

    Žánr: thriller / drama / akční
    Země: Chile
    Délka: 96 min.
POZOR SPOILER!!

V roce 1987 jakýsi muž týrá ženu, když jí cpe hlavu do umyvadla s vodou. Pak jde do lesa, kde jsou ukryty dvě holčičky. Říká jim, že se máma už nevrátí. V roce 1998 jsou děvčátka o něco starší. Ta starší je Ana a ta mladší Anny. Muž se jmenuje Felipe, ale dcerky jej nazývají strašák. Pravidelně Anny znásilňuje, až ta jednou porodí chlapečka Manuela.

Ocitáme se v roce 2009. Manuel je krmen syrovým masem a zavřen do kůlny. Otec znásilňuje i mladší dcerku a nějak se to donese ven. Na odlehlé stavení se tedy přijede podívat policie. Muž a žena. Oba jsou Felipem zabiti motorovou pilou a děti prchají. Felipe volá donu Costellovi, pro nějž pracuje a to tak, že ukrývá jeho drogy. Chce od něj pomoci. Costello za ním vysílá dva muže, jenže Felipe na nádraží zabije člověka a končí v lochu. A jeho potomci se ukryjí hluboko v lesní chatě. Jenže hlad je hlad a tak Ana shání potravu za peníze, které získá od mužů, převážně za felaci. U chaty se objeví dva „trampové“ a když se jeden z nich pokusí Anny znásilnit, ta jej zakousne a počne jíst. Bratr jí v tom pomůže a nakonec se přidá i Ana. Do chaty přijdou i Costellovi muži, kteří hledají ukryté drogy a holky mučí, aby jim o skrýši něco prozradily. Do toho vpadne Manuel, jednoho muže kousne a opět mizí v lese. Holky toho chlapa dorazí a rovněž prchají. Nastává honička po lesích a je to honička na život a na smrt. Naštěstí jeden z útočníků omylem zastřelí svého kamaráda a jeho zase dostane Manuel a zakousne jej. Zdá se tedy, že už budou mít uprchlíci v chatě klid. Jenže otec, který prchl z kriminálu, o chatě ví a též se zde ocitá. Holky tu však nenajde. Ty se totiž vydaly k donu Costellovi. Zde se doví zajímavé novinky, když sem dorazí i Felipe. A nastává krvavé divadlo…  Autor: Pitryx

režie:
Patricio Valladares
 
 
hraje:
Siboney Lo (Ana), Carolina Escobar (Anny), Daniel Antivilo (otec), José Hernandez (Manuel), François Soto (strýček Costello), Domingo Guzmán (Sicario), Renato Münster (Esteban), Luis Aguirre España (řidič), Natalia Matamala (manželka řidiče), Yuri Caceres (muž), Jessica Parra (zdravotní sestřička), Carmen Paz (matka), Rosio Sandoval (Costellova dcera), Josefa Velilla (Costellova dcera), Boris Vasquez (Costellův řidič), Agustin Aguero, Eric Bustos, Daniel Candia, Gonzalo Cordova, Cristian Cuentrejo, Emilia Cárdenas, Vittorio Farfan, Jonathan San Martin , Paula Martínez, Josefa Mora, Camila Navarrete, Luisa Soledad Nuñez , Rod Pilgrim, Nicole Pérez, Patricio Valladares, Luis Vitalino Grandón (detektiv)
 
 
námět:
Patricio Valladares
 
 
scénář:
Andrea Cavaletto, Patricio Valladares
 
 
střih:
Patricio Valladares
 
 
výkonný producent:
Patricio Valladares, Tomas Smith
 
 
producent:
Evelyn Belmar, Rodrigo Muñoz Cazaux, Luis Aguirre España
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.