Hra pro čtyři (2007)

Hra pro čtyři (Détrompez-vous)
75.7 %
 
 

Détrompez-vous

    Žánr: komedie
    Země: Francie
    Délka: 88 min.
„Když se Carole a Lionel dozví, že jejich partneři mají poměr, spojí se, aby zachránili svá manželství.“
Francouzská konverzační komedie režiséra Bruna Degy s dvěma manželskými páry v hlavní roli. Lisa (Mathilde Seignerová) a Thomas (Roschdy Zem) proměnili flirt v intimní vztah. Thomasova žena Carole (Alice Taglioniová) při běžné gynekologické prohlídce náhodou zjistí, že ji manžel podvádí s lékařovou ženou. Oba podvádění se lehce domluví a snaží se vztah překazit.

Thomas svá rande ukrývá pod svou sportovní aktvivitou a tak, když má naplánovaný víkend se svou milenkou, donutí ho Carole odletět opravdu na maraton do New Yorku. Další překážky následují: poškozený jistící panel na stavbě, kde pracuje Thomas, údajná Thomasova pohlavní nákaza, nasazený falešný Lisin milenec a další. Vztah nevěrníků je narušen a vše vyvrcholí na dovolené u moře, kde se oba páry náhodně sejdou.

Carole a Lionel dosáhnou svého a milenecký poměr končí. Ovšem pohled, který na sebe vrhnou Lionel s Carole při odjezdu z hotelu, svědčí o mnohém. Kdo bude příště v jejich roli?  Autor: curil

režie:
Bruno Dega
 
 
hraje:
Mathilde Seigner (Lisa), François Cluzet (Lionel), Alice Taglioni (Carole), Roschdy Zem (Thomas), Talina Boyaci (Zoé), Titouan Laporte ( Eliot), Florence Foresti (Brigitte), Artus de Penguern (François), Macha Béranger (paní Olga), Philippe Lefebvre (Damien), Laurent Olmédo (Manuel), Elisabeth Macocco (paní Lambert-Charpentierová), Sylvie Fourrier (Muriel)
 
 
scénář:
Bruno Dega, Jeanne Le Guillou
 
 
kamera:
Aleksander Kaufmann
 
 
hudba:
Jean-Michel Bernard
 
 
kostýmy:
Jacqueline Bouchard
 
 
střih:
Valerie Deseine
 
 
zvuk:
Laurent Poirier, Jérôme Wiciak, Bruno Mercere
 
 
vizuální efekty:
Séverine De Wever, Guillaume Le Gouez
 
 
asistent režie:
Coline Perruchon
 
 
producent:
Nathalie Gastaldo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.