Cerven
ohodnotit

Jak přežít loučení se svobodou

Cómo sobrevivir a una despedida

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
97 minut

Komentáře k filmu Jak přežít loučení se svobodou

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
collen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2017

Tak trochu přisprostlá a   uřvaná záležitost a   naprosto praštěné   zápletky. Přesto se na tento   film dá podívat a když nic   jiného, zapamatujete si, že   nemáte ležet na slunci v   brýlých.A méně než málo   hezká Celia de Molina může   některým ženám zvednout   sebevědomí.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.6.2016
Průměrná komedie o   loučení se svobodou   tentokrát v ženském   obsazení. Hodně mi   připomíná americké filmy   série "Pařba v   ..", tentokrát ve   španělském provedení.   Příběh nepřináší nic   nového, v nechutnostech a   vulgarismech se snaží   dosáhnout svého vzoru, což   se poměrně daří.   Samozřejmě, že nechybí v   jedné z hlavních rolí   homosexuál, což vydá   nejméně na čtvrtinu   vtípků a narážek v celém   filmu. Navíc španělské   herečky nejsou žádné   zvláštní krasavice,   zejména Gisela je přímo   nehezká. Na druhou stranu   jsem se nenudil, ale měl jsem   co dělat, abych zachytil   kadenci dialogů, které na   mě z obrazovky proudily od   začátku dokonce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama