Je vais te manquer (2009)

Je vais te manquer
60 %
 
 

Další název: You'll Miss Me

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Francie
    Délka: 95 min.
Na rušném letišti se scházejí osudy šesti lidí, vzdalují se od sebe a znovu nacházejí. Je jenom na nich, jak budou jejich životy pokračovat. Je mezi nimi houslistka Julia (Carole Bouquet) stresovaná závažným onemocněním s cílem hledat útočiště v Kanadě; spisovatel Marcel (Pierre Arditi), jenž kontroluje své knihy na stáncích; učitelka Lila (Anne Marivin) zklamaná láskou se rozhodne hledat štěstí v cizí zemi a na letišti se seznámí s redaktorem Olivierem (Patrick Mille).

Bývalí manželé psychiatr Max (Michael Lonsdale) a Fanny (Monique Chaumette) se po letech znovu setkávají díky internetu a hledají odvahu k novému vztahu.  Autor: curil

režie:
Amanda Sthers
 
 
hraje:
Carole Bouquet (Julia), Pierre Arditi (Marcel Hanri), Anne Marivin (Lila), Patrick Mille (Olivier), Fred Testot (Pierrot), Mélanie Thierry (Ornella), Cécile Cassel (Anna), Mélanie Page (Alexandra), Ariane Seguillon (Charlotte), Karine Silla (Jeanne), Yves Jacques (André), Monique Chaumette (Fanny), Michael Lonsdale (Max), Adrien Jolivet (agent), Alexandra London (Maria)
 
 
scénář:
Amanda Sthers
 
 
kamera:
Régis Blondeau
 
 
hudba:
Sinclair
 
 
kostýmy:
Emmanuelle Youchnowski
 
 
střih:
Elise Fievet
 
 
zvuk:
Annabel Acquaviva, Pierre Bompy
 
 
producent:
Thomas Klotz, Yves Marmion
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.