Jezero vs. anakonda (2015)

Jezero vs. anakonda (Lake Placid vs. Anaconda)
49 %
 
 

Lake Placid vs. Anaconda

Další název: Megakrokodíl verzus superanakonda

    Žánr: horor / akční / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 92 min.
Tento film je pokračováním hororových příběhů ze série "Lake Placid" a crossover se sérií "Anaconda", což je pátý záznam v obou jmenovaných franšízách.

Jezero Black Lake je obehnáno mohutným plotem, který má chránit obyvatele nedalekého městečka Clear Lake před obrovskými krokodýly. V zakázaném území probíhají pokusy s křížením DNA krokodýlů s obrovskými anakondami. V laboratoři umístěné v kamionu dojde ke komplikacím a následně k narušení plotu; monstra uniknou do volné přírody.

Šerifka Reba je pověřena zneškodnit uniklé krokodýly za pomoci odborníka na lov divoké zvěře Willa Tullyho. K jezeru přijíždí parta patnácti dívek z univerzity a spolku Delta Gamma, aby zde složily přijímací zkoušky k přijetí do spolku. Mezi nimi je i Willova dcera Bethany. Do děje zasahuje i dr. Murdochová, která má zájem pokračovat ve výzkumu a zachránit samici anakondy. Přes rozdílné zájmy a předsevzetí nakonec všichni bojují o život.  Autor: curil

režie:
A.B. Stone
 
 
hraje:
Corin Nemec (Tull), Yancy Butler (Reba), Skye Lourie (Bethany), Robert Englund (Jim), Oliver Walker (Deputy Ferguson), Annabel Wright (Sarah), Laura Dale (Tiffany), Nigel Barber (Mayor), Kalina Stoimenova (Megan), Stephen Billington (Beach), Ali Eagle (Margo), Georgina Philipps (Jennifer), Anton Poriazov (Brett)
 
 
scénář:
Berkeley Anderson
 
 
kamera:
Ivo Peitchev
 
 
hudba:
Claude Foisy, Thomas Andrew Gallegos
 
 
kostýmy:
Olga Mekikchieva
 
 
střih:
Cameron Hallenbeck
 
 
zvuk:
Atanas Peichev, Makenzie Kellerman
 
 
dabing:
Dana Morávková (Reba), Petr Gelnar (Tull), Petra Hanžlíková-Tišnovská (Sarah), Vojtěch Hájek (Ferguson), Marek Libert (Beach), Jolana Smyčková (Bethany), Kateřina Peřinová (Tiffani), Jana Páleníčková (Margot), Petr Burian, Irena Hrubá, Bohuslav Kalva, Martina Kechnerová, Ivo Novák, Milan Slepička, Terezie Taberyová, Martin Sucharda
 
 
zvláštní efekty:
Ludmil Ivanov, Lyudmil Nikolov
 
 
masky:
Ludmil Ivanov
 
 
spolupráce:
Atanas Stoyanov
 
 
výkonný producent:
Cherise Honey
 
 
producent:
Jeffery Beach, Phillip J. Roth
 
 
překlad:
Petr Zenkl
 
 
režie českého znění:
Jiří Ptáček (+ úprava dialogů / LS Productions dabing - 2015)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.