Jurské komando (2008) [Video]

Jurské komando (100 million BC)
41.1 %
 
 

100 million BC

Další název: 100 mil. let př. n. l.; Útok dinosaurov (SK); Jurský park: Los Angeles

    Žánr: dobrodružný / sci-fi / fantasy
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min.
Archeologové najdou v Argentině jeskyni s nástěnnými kresbami, na nichž jsou vzkazy od týmu vědců a námořníků, kterému se v roce 1949 nepodařilo vrátit po teleportaci do současnosti. Uvízli sedmdesát miliónů let v minulosti. Středisko námořního výzkumu v čele s plukovníkem Ellisem Dornem svolá nejlepší záchranný tým. Doktor Frank Reno, autor projektu z roku 1949, vysvětlí mužům, že se pokusí o záchranu zmizelých, mezi nimiž byl i jeho bratr Erik. Výprava se úspěšně teleportuje do časů kontinentu Gondwany a naštěstí najde funkční i portál času, kterým se můžou dostat zpět.
Vydají se na cestu k hoře s jeskyní, kde byly nalezeny kresby. Cestou je ohrožují prehistoričtí obyvatelé a několik členů týmu zahyne. Při dalším střetu s raptory zachrání skupinu čtyři členové minulé výpravy: Bud Stark, Renův bratr Erik a Ruth s Betty. Jako jediní přežili. Jsou mladší než jejich kolegové ze současnosti. Stark jim vysvětlí, že v prehistorii prožili jen šest let. Vracejí se k portálu času a chystají se k návratu do současnosti. Pronásleduje je tyranosaurus rex, kterému dal Stark jméno Červený. Jeden z mužů musí zůstat a portál zavřít, aby se neroztáhla červí díra. Nabídne se výčitkami pronásledovaný Frank...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Griff Furst
 
 
hraje:
Michael Gross (Dr. Frank Reno), Christopher Atkins (Erik Reno), Greg Evigan (Ellis Dorn), Marie Westbrook (Ruth), Wendy Carter (Betty), Geoff Meed (Lopes), Stephen Blackehart (Robert Peet), Dean Kreyling ('Bud' Stark), Aaron Stigger (Manriquez), Phil Burke (Stubbs), Daniel Ponsky (Billy Jones), Nick McCallum (Burke), Dustin Harnish (Frank Reno v mladším věku), Jeff Bornstein (Pilot), Eric Spudi (Co-Pilot), James Vieira (Przyzicki), Prince Pheenix Wade (Myrick), Michelle Dickson (Michelle Garcia), Kit Martineau (Toby), Gregory Paul Smith (vědec)
 
 
scénář:
Paul Bales
 
 
kamera:
Alexander Yellen
 
 
hudba:
Ralph Rieckermann
 
 
střih:
Mark Atkins, Nick Everhart
 
 
dabing:
Lucie Musílková (dramaturg dabingu)
 
 
výkonný producent:
David Rimawi
 
 
producent:
David Michael Latt
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.