Cerven
ohodnotit

Konec světa

Polar Opposites

Další název:
Ground Zero: The Deadly Shift / Koniec sveta (SK) / Ground Zero: Koniec sveta (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
86 minut
„Původně se jeho teoriím o nebezpečí zániky planety všichni vysmívali. Teď došlo na jeho slova.“

Komentáře k filmu Konec světa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2016
Další televizní   katastrofický televizní   snímek dokazující fakt, že   fantazie scénáristů je   bezbřehá a že mohou   vymyslet naprosto cokoliv bez   toho, aby to bylo v souběhu s   fyzikálními a vůbec   přírodními zákony. Děj je   pochopitelně na televizi   hlavně konverzační, takže   akce si tu divák moc   neužije. Nějakého napětí   už vůbec ne. Ale jo, něco   tu je, ale jsou tak   kratičké, že vyznívají   spíše jenom aby se neřeklo.   Buď lidem spadnou na hlavu   sutiny či cihly, nebo spadne   most. Vizuálně však tyto   scénky nevypadají špatně,   to se zase upřít nedá.   Vědecké nelogičnosti jsou   ale až nadmíru veškeré   únosnosti, takže vzdělaný   člověk aby si nechápavě   hlavu ukroutil. Pro TV   vysílání na zaplnění   vysílacího času takový   filmový výtvor může   stačit, ale jinak bohužel.
řepešínský
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.8.2010
slabota, slabota, a zase jenom   slabota; k tomu celá řada   otřepaných filmařských   klišé, nelogičností   včetně lehce   předvídatelného nástinu   děje i happyendového   vyústění; tak by se dal   stručně charakterizovat   snímek konec světa, který   pro svůj kolísavý rytmus i   napětí a pro všechny výše   uvedené hlavní nedostatky   zaujme nakonec v celkovém   hodnocení jen místo mezi   lepšími výtvory té   nejnižší třídy dějin   světové kinematografie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama