Cerven
ohodnotit

Město psanců

Un minuto per pregare, un instante per morire

Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
118 minut

Komentáře k filmu Město psanců

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2014
Neznámý spaghetti western ze   60. let, který vyniká nejen   svým rodokapsovým   vyprávěním se spousty   přestřelek, ale i výraznou   psychologickou sondou hlavní   postavy. Vynikající   pistolník trpící epilepsií   je téma na hluboký rozbor   jeho života, poprání se s   osudem a hlavně   nepříjemných situací. Ve   vyprávění příběhu je   oproti ostatních ze stejné   doby veliký rozdíl. Akce   střídá akci, má to švih a   dynamiku a hlavně je tu   absence dlouhých tzv.   pozorovacích záběrů. Ano,   jedná se především o   akční western. A možná je   to škoda. Zdá se mi, že   problémům s epilepsií se tu   snímek přeci jen věnuje   docela málo. I tak se jedná   o povedený počin, který   svému spaghetti vyznění   ostudu rozhodně nedělá.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2014
Celkem drsný western ve   kterém nechybí psanci,   lotři a přestřelky, ale   mně nijak zvláště   nezaujal. Není špatně   natočen, ale vracet se k   němu nebudu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama