Mistr Loutkář (1989)

Mistr Loutkář (Puppet Master)
59.5 %
 
 

Puppet Master

Další název: Puppetmaster, The Puppet Master

    Žánr: horor / sci-fi / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min.
„Tunelář, Kašpárek, Pijavicovka, Čepelkář a Špendlíková hlavička..... Zlo přichází ve všech rozměrech. Smrt je sice malá, ale o to vynalézavější.“
Dnes už klasický úvod ke slavné sérii o hodně vynalézavých a extrémně vražedných loutkách. Hrozivé tajemství mistra loutkáře Andre Toulona mělo zemřít společně s ním a být tak navždy sprovozeno ze zemského povrchu. Podařilo se jej sice ochránit před nacisty, ale osud má své vlastní plány. A tak se po padesáti letech pětice vraždících loutek dostává opět na světlo světa, aby šířila zkázu při ochraně mystéria svého života. Připletou se do cesty Neilovi a jeho skupince okultistů a boj na život a na smrt může naplno začít.

režie:
David Schmoeller
 
 
hraje:
Paul Le Mat (Alex Whitaker), William Hickey (Andre Toulon), Irene Miracle (Dana Hadley), Jimmie F. Skaggs (Neil Gallagher), Robin Frates (Megan Gallagher), Matt Roe (Frank Forrester), Kathryn O'Reilly (Carissa Stamford), Mews Small (Theresa), Barbara Crampton (Woman at Carnival), David Boyd (Man at Carnival), Peter Frankland (asistent 1), Andrew Kimbrough (asistent 2), Ed Cook (Pinhead), Linda Cook (Leech Woman), Tim Dornberg (Tunneler), Michael Laide (Jester), Bert Rosario (Blade), Andrea Henry (role neurčena)
 
 
námět:
Charles Band, Kenneth J. Hall
 
 
scénář:
David Schmoeller
 
 
kamera:
Sergio Salvati
 
 
hudba:
Richard Band
 
 
střih:
Thomas Meshelski
 
 
vizuální efekty:
David Allen
 
 
výkonný producent:
Charles Band
 
 
producent:
Hope Perello
 
 
úvodní titulky:
Robert Dawson
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.