Pach krve 3 (2009) [Video]

Pach krve 3 (Wrong Turn 3: Left for Dead)
64.4 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Wrong Turn 3: Left for Dead

Další název: Wrong Turn 3; Wrong Turn III: Left for Dead; Pach krvi 3 (SK)

    Žánr: horor / thriller / krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 92 min.
„Klan šílených kanibalů je zpět! Tentokrát loví skupinu vězňů, jejichž autobus havaroval poblíž lesa, ve kterém řádí.“
POZOR, SPOILER

Čtyři vodáci si dávají přestávku u břehu. Oba kluci jdou hledat dřevo, holky zůstávají. Jeden z mládenců se vrací zpět a jedna dívka jej nechává s tou druhou o samotě. Moc si toho neužijí, neb děvče je prokláno šípy. Následuje mládenec zabit oštěpem a po něm druhý, rozseknut nástrahou na tři kusy.

Ve vězení se chystá převoz vězňů. Akce je mimo plán a je tajná. Mladý hlídač Nate má poslední směnu a je povolán k řediteli. Zde je mu vězeň Willy Juaréz představen jako skrytý agent, který má nenápadně při převozu pomáhat. Jde hlavně o Chaveze, který je velmi nebezpečný a hlava několika gangů. Spolu s ním budou přepravováni další čtyři vězni. Ukecaný Crawford, trojnásobný vrah a Chavezův rival Floyd, Brandon a nám už známý Willy. Transport vyjíždí a přijede na místo, kde Nate strávil dětství. Zde slouží jeho známý šerif Carter.

Po odjezdu do autobusu vyrazí jiný vůz, vypustí před nimi žiletkový drát a autobus havaruje. Přežili všichni, i když s různými zraněními. Jakmile se dostanou lidi ven, dochází k potížím, které odskáče jeden ze strážců. Někdo po něm hodil nůž a trefil jej přímo do krku. Nate ještě vytáhne z vozu svého kamaráda Waltra a všichni se dávají na pochod. Na něm se setkají s poslední přeživší vodačkou jménem Alex. Chavez chce, aby je dovedla k vodě. Ještě najdou pancéřový vůz s penězi. Při hádce, kdo má co nést, Chaves zastřelí Waltra. Následně jsou napadeni jedním z tříprstých mutantů. Chavez jej zastřelí a upižlá mu hlavu, aby nechal vzkaz ostatním. Do jejich pasti se chytí Willy a je po něm. Na další zastávce se kriminálníci zbaví pout a zase se přou. Pokračuje se v útěku - a do další pasti padne Crawford. A pak se poperou Floyd a Chavezem. Ten dostává na boudu a zůstává ležet. Nate přivádí vězně k strážní věži, kde doufal najít vysílačku. Neví, že tuto věž nedávno mutanti zapálili, aby dostali tři lidi, kteří se tam ukryli.* Chavez jej chce zabít, ale to se tu objevuje pes šerifa Carvera a on sám také. Nezdrží se dlouho, neb je mutantem vyřízen.

Chavez se vrací pro odložené peníze z pancéřového vozu, ale ty už sebral Floyd. Při rvačce je však upálen tříprstým mutantem. Chave strká Alex mutantovi a Nate se rozhoduje pro ni jít.

Chavez vyzve mutanta tváří v tvář, boj je to vskutku zajímavý. Mutant po něm řádně posvačí a netuší, že v jeho domku se objevil vetřelec v podobě Nata. Ten osvobodí Alex a chystají se utéci, když sem mutant vpadne a začíná další bitva o záchranu života.

*viz první film ze série  Autor: Pitryx

režie:
Declan O'Brien
 
 
hraje:
Janet Montgomery (Alex), Leighton Meester (Kealey), Tamer Hassan (Chavez), Todd Jensen (maršál), Chucky Venice (Walter), Louise Cliffe (Sophie), Mac McDonald (Ladew), Emma Clifford (Ally Laneová), Vladimir Michajlov (maršál Davis)
 
 
scénář:
Alan B. McElroy, Turi Meyer, Al Septien
 
 
kamera:
Lorenzo Senatore
 
 
kostýmy:
Maria Mladenova
 
 
dabing:
Jakub Abrahám
 
 
zvláštní efekty:
Jovko Dogandjiski, Ludmil Ivanov, Lyudmil Nikolov
 
 
spolupráce:
Tsvetan Kostov, Atanas Stoyanov
 
 
výkonný producent:
Erik Feig, Robert Kulzer
 
 
kaskadér:
Teodor Colov
 
 
rekvizity:
Ludmil Ivanov, Lyudmil Nikolov
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.