Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé (Outlaws and Angels)
60.6 %
 
 

Outlaws and Angels

    Žánr: drama / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 120 min.
Když se ostřílený psanec Henry postaví do čela bandy zabijáků, kteří se chystají spáchat riskantní bankovní loupež, očekává, že jim všem zajistí finanční svobodu i příležitost začít nový život jižně od mexických hranic. Akce se bohužel zvrhne v krveprolití a gangsteři jsou během ní nuceni zabít amerického maršála. Zatímco je na jejich hlavy vypsána jedna z největších odměn v dějinách amerického Západu, vydávají se napříč nebezpečnou krajinou směrem na jih. Polomrtví, bez koní, jídla a vody konečně narazí na dům George Tildona, jeho ženy a dvou dcer, který stojí na samotě kousek od hranic. Členové gangu nemají na vybranou, a tak se před překročením hranic rozhodnou obtěžovat rodinu a přenocovat u ní. Následuje série děsivých událostí. Na povrch vyplují rodinná tajemství, vytvoří se nepravděpodobná pouta a Henry stane tváří v tvář podivné a nečekané šanci na vykoupení.

HBO Europe

režie:
J.T. Mollner
 
 
hraje:
Chad Michael Murray (Henry), Francesca Fisher-Eastwood (Florence Tildonová), Luke Wilson (Josiah), Teri Polo (Ada Tildonová), Frances Fisher (Esther), Ben Browder (George Tildon), Madisen Beaty (Charlotte Tildonová), Steven Michael Quezada (Alonzo), Reka Rene (Birtha), Luce Rains (Augustus), Keith Loneker (Joe), Beatrice Hernandez (Pearl), Marty Lindsey (Samuel), Chris Ranney (Rainey), Chloe Catherine Kim (Bessie)
 
 
scénář:
J.T. Mollner
 
 
kamera:
Matthew Irving
 
 
kostýmy:
Liz Pecos
 
 
střih:
Christopher Robin Bell
 
 
zvuk:
Stefan Chakerian, Kevin Sorensen
 
 
výkonný producent:
Scott Adler, Alex Cutler, Benjamin Gerry, Dana Guerin, Brandon K. Hogan, Michael Milton, Andre Relis, Jeff Rice, Greg Scott
 
 
producent:
Chris Ivan Cevic, Luke Daniels, Rosanne Korenberg, J.T. Mollner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.