Rytmická sekce (2020)

Rytmická sekce (The Rhythm Section)
53.2 %
 
 

The Rhythm Section

Další název: Dozvuky války

    Žánr: akční / mysteriózní / thriller
    Země: Velká Británie / Spojené státy americké / Španělsko
    Délka: 109 min.
POZOR SPOILER

 V Tangeru se někdo krade k nějakému muži. Je to dívka. Dává mu k hlavě zbraň… 
O osm měsíců dříve přichází do bordelu za Lizou muž. Ten zná její pravé jméno a i to, že přišla o rodiče při letecké katastrofě. A tvrdí, že v letadle byla bomba. Liza jej nejprve nechá vyhodit, ale pak za ním zajde. U něj se dozví adresu, kam po jeho vraždě odejde.  
Místo najde a také mladého muže, který jí až po čase řekne, co a jak. A začne ji trénovat. Plavba ve studené vodě jezera je jen jeden z úkolů, který zde dívka plní.
Konečně je Lisa vytrénovaná a najde otce další oběti oné havárie. Protože potřebuje peníze, tak je požaduje. Po počátečním odmítáni je však dostane a vydává se do akce. Sejde se s dalším prostředníkem, který má další informace. Tak najde dalšího potřebného muže. Je na vozíku a přesto zaútočí. Dochází k boji. Lisa, která má však nyní jiné jméno vyhrává a po automobilové honičce mizí.
Pak se začíná sbližovat až příliš se svým prostředníkem, ale to už je tu další akce. Podaří se, až na závěrečnou fázi podříznutí. Liza se na čas ukryje právě u onoho prostředníka.  
Pak je další akce a další honička. Nepřítel však uniká a nechává explodovat autobus. Děvče se vrací ke svému prostředníkovi, kterého upozorní jistým způsobem, že ví, jakou hraje hru...
 
   Autor: Pitryx

režie:
Reed Morano
 
 
hraje:
Blake Lively (Stephanie), Jude Law (Iain Boyd), Sterling K. Brown (Mark Serra), Richard Brake (Lehmans), Max Casella (Leon Giler), Daniel Mays (Dean West), Raza Jaffrey (Keith Proctor), Geoff Bell (Green), Nasser Memarzia (Suleman Kaif), Tawfeek Barhom (Reza Mohammed), Ivana Basic (Oksana), Jade Anouka (Laura Fuller), Ibrahim Renno (Vincent), Amira Ghazalla (Alia Kaif), Hugh Scully, Nuala Kelly, Albert Christmas, Mark Quigley, Matilda Ziegler (Monica Patrick)
 
 
scénář:
Mark Burnell
 
 
kamera:
Sean Bobbitt
 
 
výprava-architekt:
Tom Conroy
 
 
kostýmy:
Eimer Ni Mhaoldomhnaigh
 
 
střih:
Melanie Oliver, Joan Sobel
 
 
zvuk:
Alayn Crespo, Gary Dodkin, Oliver Tarney
 
 
dabing:
Filip Švarc (Serra)
 
 
koproducent:
Redmond Morris, Andrew Noakes, David Pope
 
 
výkonný producent:
Mark Burnell, Stuart Ford, Greg Shapiro
 
 
producent:
Barbara Broccoli, Michael G. Wilson
 
 
casting:
Debbie McWilliams
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.