Duben
ohodnotit

Síla diamantů

8 of Diamonds

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
89 minut

Komentáře k filmu Síla diamantů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2007
příběh vyprávěn v   tarantínovském duchu,vše se   točí okolo diamantu za 3   miliony dolarů,všichni okolo   padají jako mouchy,a věřit   se nedá nikomu,snad ani sám   sobě,od filmu nečekejte   závratné herecké   výkony,příběh je postaven   na chamtivosti a honbě za   penězi,člověk je schopen   asi všeho
řepešínský
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.8.2009
trapnost nade vše se   stupidními obhroublými fóry   se ve výsledném efektu jeví   komedie síla diamantů.   zajímavý a velmi   originální námět jak se   dostat ke snězenému   diamantu, co je teď v mrtvém   lidském těle autoři filmu   síla diamantů trestuhodně   promrhali. místo neotřelé   kriminální komedie tvůrčí   štáb síly diamantů   vytvořil sice mozaikovitě   vystavěný film ve stylu   tarantina, ale k velké   škodě bez rytmu i bez   napětí a s protoduchými   dialogy. film síla diamantů   je tak průměrným dílem z   nejnižší kinematografické   třídy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama