Smrtgasmus (2015)

Smrtgasmus (Deathgasm)
59.4 %
 
 

Deathgasm

    Žánr: horor
    Země: Nový Zéland
    Délka: 90 min.
Brodieho, který je ve městě nový, rychle sblíží společná láska k metalu s místním outsiderem Zakkem. Když ale tihle dva metaloví nadšenci nevědomky přivolají zlovolné síly, jejich sny o slávě nejspíš budou muset jít stranou.

Střední škola je peklo! Metalista Brodie je vyvrhelem v moři sportovců a roztleskávaček, dokud ovšem nepotká spřízněnou duši v dalším metalovém fanouškovi Zakkovi. Když si Brodie se Zakkem založí vlastní metalovou kapelu, jejich odpor k předměstské pustině je zavede k záhadné partituře, která prý poskytne neomezenou moc každému, kdo ji zahraje. Jenže hudba přivolá také prastarého pekelného démona, který ohrožuje samotnou lidskou existenci. Jejich spolužáky i příbuzné posednou démonické síly, které jim vyrvou oči a promění je ve vraždící maniaky... a to je jenom začátek! Brodie, Zakk a jejich partička přátel teď musí zastavit síly čistého zla dřív, než pohltí celé lidstvo.

HBO Europe

režie:
Jason Lei Howden
 
 
hraje:
Milo Cawthorne (Brodie), Kimberley Crossman (Medina), James Blake (Zakk), Sam Berkley (Dion), Daniel Cresswell (Giles), Delaney Tabron (Shanna), Stephen Ure (Rikki Daggers), Colin Moy (strýc Albert), Jodie Rimmer (teta Mary), Nick Hoskins-Smith (David), Erroll Shand (Byron), Kate Elliott (Abigail), Aaron McGregor (Terry), Andrew Laing (Aeon), Tim Foley (Vadin), Cameron Rhodes (pan Capenhurst)
 
 
scénář:
Jason Lei Howden
 
 
kamera:
Simon Raby
 
 
kostýmy:
Jane Bucknell
 
 
střih:
Jeff Hurrell, Gareth Van Niekerk
 
 
zvuk:
Eoin Cox, Amy Barber
 
 
výkonný producent:
Hamza Ali, Ant Timpson
 
 
producent:
Andrew Beattie, Sarah Howden, Morgan Leigh Stewart
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.