Svět na houpačce (2014)

Svět na houpačce (Infinitely Polar Bear)
73.1 %
 
 

Infinitely Polar Bear

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
Nekonvenční komediální drama se odehrává v sedmdesátých letech a pojednává o maniodepresivním otci, který se stará o dvě malé dcerky v Cambridgi ve státě Massachusetts, zatímco jeho afroamerická manželka studuje obchodní školu v New Yorku.

Většina otců tráví celé dny v práci, Cama (Mark Ruffalo) ale zastihnete spíš při houbaření, přípravě komplikovaných jídel nebo práci na jednom z mnoha nedokončených projektů. Zatímco se zotavuje z manického záchvatu, jeho zdrcená žena Maggie (Zoe Saldanová), která je úplně na mizině, se rozhodne absolvovat manažerské studium v New Yorku v naději, že tak rodině zajistí lepší život. Cam souhlasí, že na sebe vezme péči o jejich kurážné dcerky, což mu brzy začne přerůstat přes hlavu. Během následujících osmnácti měsíců, kdy se Maggie snaží rychle dokončit svůj titul, se Cam prostřednictvím pokusů a nespočetného množství omylů naučí, jak se postarat o své předčasně vyzrálé dcery i sám o sebe. Nekonvenční snímek, který je inspirován skutečným příběhem, předkládá vtipný a srdceryvný obrázek toho, jak se rodiče a děti mohou navzájem zachránit mnoha nečekanými způsoby.

HBO Europe

režie:
Maya Forbes
 
 
hraje:
Mark Ruffalo (Cameron), Zoe Saldana (Maggie), Imogene Wolodarsky (Amelia Stuartová), Ashley Aufderheide (Faith Stuartová), Beth Dixon (Pauline Stuartová), Keir Dullea (Murray Stuart), Georgia Lyman (Becca), Alicia Love (Carol)
 
 
scénář:
Maya Forbes
 
 
kamera:
Bobby Bukowski
 
 
hudba:
Theodore Shapiro
 
 
kostýmy:
Kasia Walicka-Maimone
 
 
střih:
Michael R. Miller
 
 
zvuk:
Kate Bilinski, Jason Fyrberg, Toño Cubillo, Alex Escutia, Javier Valdés, Jesus Velasco, Pepe Pleguezuelos
 
 
spolupráce:
Carlos Cervera
 
 
výkonný producent:
Mark Ruffalo, J.J. Abrams, Bryan Burk, Austin Stark, Ruth Mutch, Noah Millman, Jackie Kelman Bisbee, Danny Rifkin, Tom Valerio
 
 
producent:
Benji Kohn, Sam Bisbee, Wallace Wolodarsky, Bingo Gubelmann, Galt Niederhoffer
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.