Tajemství mé dcery (2007) [TV film]

Tajemství mé dcery (My Daughter's Secret)
64.5 %
 
 

My Daughter's Secret

Další název: Dcérino tajomstvo (SK)

    Žánr: krimi / mysteriózní / thriller
    Země: Kanada
    Délka: 94 min.
„Jak se má zachovat sedmnáctiletá dívka, když její přítel vykradl zlatnictví a postřelil muže? Krýt ho, nebo vše oznámit?“
Mladá Justine nastoupí do auta k příteli Brentovi, kterého má doma zakázaného. Hrozně ho miluje. V autě je i jeho bratr Reggi. Než se stihne vzpamatovat, Reggi vytáhne zbraň a vtrhnou s Brentem do zlatnictví. Situace se ale zkomplikuje a Reggi postřelí zlatníka Alberta. Mezitím si ale Justine v autě všimne starý muž a vůz si prohlédne. Justine je v šoku a pozvrací se. Reggi jí vysvětlí, že pokud cekne, řeknou policii, že je spolupachatelka, že jim o zlatnictví všechno řekla. Pracuje tam totiž její matka. Ta byla během přepadení dole v kanceláři a zavolala policii. Brent vysvětlí, že má Reggi potíže a šperky potřebuje kvůli tomu. Obchod je pojištěn, takže nejde o žádnou ztrátu. Vyzná jí lásku a chce, aby si představila, že by šel do vězení. Justine slíbí, že bude mlčet. Reggi ji vzal s sebou záměrně, aby ji do zločinu namočil. Jinak by časem pochopila, kdo to udělal, a mohla by je udat. Navíc jim o zlatnictví vše řekla, aniž by tušila, k čemu chtějí informace využít.
Když přijde matka domů, šokovaná Justine lže, že byla ve večerní přípravce. Matka má strach o postřeleného Alberta. Právě ho operují.
Ještě v noci zavolá Justine Brentovi a sejde se s ním. Mluví o Albertovi, kterého právě operují. Je to letitý přítel její matky...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Douglas Jackson
 
 
hraje:
Jennifer Grant (Denise), Nina Dobrev (Justine), Catherine Mary Stewart (det. Marrinová), Steve Byers (Brent), James Gilbert (Reggie), Andreas Apergis (det. Nettie), Meaghan Rath (Courtney), Sophie Gendron (Anchor), Benz Antoine (Mark), Norman Mikeal Berketa (Albert), Allison Graham (Rhonda), Yvette Harper Pouliotte (paní Rickmanová), Walter Massey (Tom), Michael O'Reilly (Frank)
 
 
scénář:
Christine Conradt
 
 
kamera:
Bert Tougas
 
 
hudba:
Steve Gurevitch
 
 
kostýmy:
Suzana Fischer
 
 
střih:
Ion Webster
 
 
zvuk:
Christian Rivest (supervize)
 
 
produkce:
Neil Bregman, Stefan Wodoslawsky
 
 
masky:
Marie-Josée Lopez
 
 
výprava:
Csaba András Kertész
 
 
výkonný producent:
Tom Berry, Pierre David, Louis A. Massicotte
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.