The Pet (2006)

The Pet
50 %
 
 
    Žánr: drama / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 94 min.
POZOR SPOILER

Dva muži mají svázanou dívku. Tuto označkují jako dobytek. Pak jsou v útulku pro zvířata, kde je v kotci jiné děvče, ale je příliš divoké a muži jménem Philip není doporučena.

Mladá Mary je na klinice pro zvířata, kde jí Vet oznamuje, že její kocour zemřel. Ona je z toho smutná a navíc se má vystěhovat z bytu. Tu za ní přichází Philip, kupuje si od ní květiny a navrhuje schůzku. Na ní jí dává peníze a ona se nechá krmit.

Pár Asiatů je u muže, kterému mladík dluží. Přinutí svou dívku Nicky podepsat, že bude měsíc jako záruka za něj, než donese dlužnou částku. Děvče je ihned po podpisu svléknuto a dostává obojek. Mladík je zbit a vyhozen. Mary je u Philipa doma. Jeho žena vycestovala do Afriky, a tak jsou zde mimo hlavní služebnou zcela sami. Philip jí navrhuje experiment. Má dělat dva dny jeho psa. Mary souhlasí, stává se tedy fenou. Po dvou dnech dostává k podpisu smlouvu na půl roku. Mary souhlasí a za to může nahá políbit Philipovi botu. Pak si ještě v civilu zařídí pár maličkostí a poté je zase fenou. Dostane psí známku a je označena žhavým železem. Pak se jede na zvláštní výlet do hor. Zde se Mary pozná s Nicky. Aportují ve sněhu a také jsou zde další lidé k převýchově. Muži. Zde také ztratí Philip odznak majitele, což je ovšem komplikace. Přicházejí dva muži a chtějí Mary, vlastně GG, jak zní její zvířecí jméno odvést pryč. Do toho volá muž, který Philipovi říká, že GG byla prodána za dvě stě tisíc dolarů. A známku majitele má on. Začíná boj o zvíře. Nebo o člověka?  Autor: Pitryx

režie:
D. Stevens
 
 
hraje:
Pierre Dulat (Philip), Andrea Edmondson ( Mary / GG), Summer Nguyen (Nicky / Taps), Steven Wollenberg ( Charles ), Magi Avila ( Rita), Nicholas Massouh (Sammy Jr.), Adam Lawson (Early Late), Mark Azeez (Vet)
 
 
scénář:
D. Stevens
 
 
kamera:
D. Stevens
 
 
hudba:
Chris Walden
 
 
střih:
Steven Nielson
 
 
zvuk:
Phillip Raves
 
 
vizuální efekty:
Dale Tanguay
 
 
asistent režie:
Adam Lawson
 
 
výkonný producent:
Mark Azeez, D. Stevens
 
 
producent:
Mark Azeez, Strathford Hamilton
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.