Cerven
ohodnotit

Urážka

The Offence

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
112 minut
„Dvacet let byl spolehlivým policistou. Ale pak mu selhaly nervy. Přichází Sean Connery jako detektiv, který před očima svých nadřízených ubil vyslýchaného...“

Komentáře k filmu Urážka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Manučao
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2019
Film, ktorý začína ako   krimi a končí ako   psychologická hra. Dosť   konverzačná hra. Ešteže   bol do hlavnej úlohy   obsadený Connery, ktorý to   viacmenej ťahá. Ale   výborná je aj vedľajšia   postava v podaní Howarda.
sakro
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2013
psychologická konverzačka
Námět určitě není   špatný, ale tady se Sidney   Lumet do mého očekávání   prostě netrefil. Proti   psychlogickým filmu nemám   naprosto nic a určitě bych   si okamžitě vzpomněl na   několik skvělých. Ale i ony   musí mít spád a musí   někam směřovat. Urážka je   pouze poskládána z několika   málo neuvěřitelně   dlouhých scén, kdy už se   opravdu těšíte na změnu,   ona pak přijde, ale opakuje   se v postatě totéž, jen v   jiném prostředí. Určitě   se tady podepsal čas a   věřím, že i specifická,   trvale sychravým počasím   ovlivněná povaha Britů. V   žádném případě ten film   nezavrhuji, jen si myslím,   že z toho šlo vytěžit pro   diváka víc, a proto vím,   že už se k němu nevrátím.   Jednou a dost.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Příběh muže zákona,   který překročil svou   pravomoc, a vydal se cestou,   ze které už není návratu.   I po letech, které uplynuly   od natočení filmu,   nepozbývá film napětí a   dramatičnost. Šťastné   spojení režiserské ikony   Sidney Lumeta a Seana   Conneryho. Rád jsem se po   letech opět podíval znovu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama