Vánoční průvod (2011) [TV film]

Vánoční průvod (The Christmas Pageant)
30 %
 
 

The Christmas Pageant

    Žánr: romantický / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
Na Emmy a Zlatý globus nominovaná Melissa Gilbert se představí v roli despotické a čerstvě propuštěné režisérky z Broadwaye, jejíž jedinou možností pracovního uplatnění je nacvičit s malým venkovským souborem vánoční představení. Vera Parks je přehnaně dramatická a náročná Broadwayská režisérka, která právě přijde o další práci - a které tak nezbude nic jiného, než nacvičit s malým souborem na předměstí New Yorku tradiční vánoční představení. Vera je nejdřív silně na rozpacích z toho, do jak obyčejného a nezajímavého prostředí se to z Broadwaye dostala a chce z celé věci vycouvat - místní jí však přesvědčí, aby dala jejich městečku šanci. K jejímu překvapení Vera zjistí, že prostředí malého města je ve skutečnosti velmi milé a svým způsobem neobvykle šarmantní a nakonec si začne i užívat režii vánočního představení. Když se však dozví, že ji pro tuhle práci doporučil její bývalý snoubenec Jack, je pobouřena. Postupem času si však tohoto gesta začne vážit a zároveň se mnohem víc sblíží s Jackem i s jeho mladou dcerou. Bude se jejich lásce tentokrát dařit lépe? Nebo už ji mají doopravdy za sebou?

ZDROJ: SPI International

režie:
David S. Cass
 
 
hraje:
Melissa Gilbert (Vera Parksová), Robert Mailhouse (Jack Harmon), Candice Azzara (Ethel Clarková), Edward Herrmann (Garrett Clark), Lennon Wynn (Kristin Harmonová), Alex Hyde-White (Noah Humphrey), Kate Flannery (Beverly Simmonsová), Jennifer Hall (Anita Corningová), Brendan Patrick Connor (Eddie Fleming), Gary Hershberger (Zach Wilson), Audrey Wasilewski (Sherry Gummová), Steve Lawrence (Peter Medoff), Charlene Amoia (Margaret), Richard Portnow (Leo Brenner), Natalie Garza (asistentka), Gloria Gifford (Rebecca McCullochová), Oliver Muirhead (Frank Baldwin), C. Stephen Browder (George), John Aprea (Herb), Cokey Falkow (Alan Maxwell)
 
 
scénář:
Mark Valenti
 
 
kamera:
James W. Wrenn
 
 
hudba:
Nathan Wang
 
 
výprava-architekt:
Dan Whifler
 
 
kostýmy:
Kelly Kwon
 
 
střih:
David Urbina
 
 
zvuk:
Shaun Cunningham, Mark Ettel, Eric Hoeschen, Andy Hurtado, Anthony Krajchir, Patrick O'Sullivan, Paul Ratajczak, Carrie Sheldon, Charles Stroh, Lance Wiseman, Rosa Costanza
 
 
výkonný producent:
Robert Halmi, Larry Levinson, Amanda Phillips Atkins
 
 
producent:
James Wilberger, Brian Gordon
 
 
casting:
Penny Perry, Amy Beth Reece
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.