Vítězové a hříšníci (1983)

Vítězové a hříšníci (Qi mou miao ji: Wu fu xing)
70 %
 
 

Qi mou miao ji: Wu fu xing

Další název: Winners and Sinners; 5 Lucky Stars; Winners & Sinners: Five Lucky Stars; Winners & Sinners / Víťazi a hriešnici (SK)

    Žánr: akční / krimi / komedie
    Země: Hongkong
    Délka: 108 min.
Pět zlodějíčků, kteří se seznámili ve vězení, se po propuštění dohodne, že si všichni společně založí úklidovou firmu. Do týmu se zapojí i krásná sestra jednoho z nich, o kterou samozřejmě zbývající čtyřka neustále soupeří a předbíhá se v dvoření. Všech pět napravených zlodějů je rozhodnuto sekat latinu a nikdy se už do ničeho nezaplést, jenže náhoda tomu chtěla, že se v jejich autě ocitl kufřík plný falešných dolarů, dokonce s matricí k jejich výrobě. Někdo se po něm určitě bude shánět a ten někdo je mafiánský boss, který rozhodně nemá ve zvyku jednat s lidmi v rukavičkách. Poradit si s ním tedy nebude žádná legrace a dojde na pořádné souboje

režie:
Sammo Hung
 
 
hraje:
Sammo Hung (Teapot), John Sham (Curly), Richard Ng (Pipe), Charlie Chin (Vaseline), Fung Shui-fan (Rookie), Cherie Chung (Shirley), Jackie Chan (CID 07), Philip Chan (inspektor), James Tin Jun (Jack Tar), Paul Chang (p. Hope), Pat Ha (Tarova dcera), Lam Ching-ying (Tarův sluha), Tai Po (Chai), Cecilia Yip (Ceci), Hark-On Fung (Pat), Yuen Mo, Chu Chi-Ling (mistr Chiu), Wellson Chin (Chiuův zabiják)
 
 
scénář:
Sammo Hung, Pin Yiu Wong
 
 
kamera:
Ricky Lau
 
 
producent:
Raymond Chow
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.