Vraždy bez předpisu (2022)

Vraždy bez předpisu (Capturing the Killer Nurse)

Capturing the Killer Nurse

    Žánr: krimi / dokument
    Země: Velká Británie
    Délka: 94 min.
Dokumentární zpracování výpovědí zaměstnanců, osob blízkých zemřelých pacientů, policistů a autorů dokumentu o sériovém vrahovi, Charlesovi Cullenovi, který si své oběti nevybíral. Náhodně napíchal do vaků s fyziologickým roztokem inzulin. Tím způsoboval svým náhodným obětem smrt. Během svého působení v Somerset Medical Center se sblíží s Amy, sestrou, která trpí těžkou nemocí a potřebuje transplantaci, na kterou nemá peníze, protože nemá zdravotní pojištění.

V nemocnici probíhá interní vyšetřování a je zapojena i policie, se kterou ale žádná z nemocnic nechce spolupracovat a ze Somerset jim předají jen pár papírů. Dle všeho se každá nemocnice snažila "ututlat", že zaměstnali vraha a tak Cullen vždy přišel o práci s dobrým doporučením a začal pracovat jinde.  Autor: veverka-zrzka

režie:
Tim Travers Hawkins
 
 
scénář:
Tim Travers Hawkins
 
 
kamera:
Joe Bender, Will Pugh
 
 
hudba:
Benji Merrison, Will Slater
 
 
výkonný producent:
Charles Graeber
 
 
účinkuje:
Charles Cullen (sám sebe (archivní záběry)), Amy Loughren (sama sebe (zdravotní sestra Somerset Medical Center)), Donna Hargreaves (sama sebe (zdravotní sestra Somerset Medical Center)), Charles Graeber (sám sebe (autor))
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.