Zajíček (1989)

Zajíček (Loverboy)
60 %
 
 

Loverboy

Další název: Gennimenos erastis / Loverboy - Garoto de Programa / Seduttore a domicilio

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 98 min.
Randy není zrovna vzorný student, a když mu otec odmítne dávat peníze, začne přes léto pracovat v pizzerii. Rozváží pizzy po okolí a znuděné bohaté paničky v Beverly Hills v jeho milé společnosti jen kvetou… V hlavní roli americké komedie Patrick Dempsey.

Patrick Dempsey je hvězdou americké komedie z roku 1989, v níž ztělesnil studenta Randyho Bodeka, který má problémy se studiem, s přítelkyní i s otcem. Ten synovi odmítne dál dávat peníze na školné, a proto musí Randy hledat nové finanční zdroje a nastoupí do pizzerie, i když otec s ním měl na léto jiné plány. Rozváží pizzy po okolí a najednou se v Beverly Hills začnou dít věci. Znuděné paničky nacházejí na polštáři růže, mají tanečního partnera a sympatického posluchače, jemuž si mohou vylévat srdce. Všechno to začalo ve chvíli, když se Randy seznámil s Alex Barnettovou a ta po něm chtěla něco víc než jen objednanou pizzu. Byla první, ale rozhodně ne poslední a mladík si brzy uvědomil, že osamělé ženy bohatých manželů sice už nevěří v lásku, ale touží alespoň po troše romantiky a úcty. A že za to rády zaplatí. Jenže jejich muži nejsou slepí a to, co zpočátku vypadalo jednoduše, se komplikuje… Režii má Joan Micklin Silverová, dále hrají Kirstie Alleyová, Carrie Fisherová a Barbara Carrerová.
(HBO)

režie:
Joan Micklin Silver
 
 
hraje:
Patrick Dempsey (Randy Bodek), Kate Jackson (Diane Bodeková), Robert Ginty (Joe Bodek), Nancy Valen (Jenny Gordonová), Dylan Walsh (Jory Talbot), Barbara Carrera (Alex Barnettová), Bernie Coulson (Sal), Ray Girardin (Henry), Rob Camilletti (Tony), Vic Tayback ( Harry Bruckner), Kim Miyori (Kyoko Brucknerová), Robert Picardo (Reed Palmer), Kirstie Alley (doktorka Joyce Palmerová), Peter Koch ( Claude Delancy), Carrie Fisher (Monica Delancyová), Elizabeth Daily (Linda), Sandra Beall (Robin), Roberto Martín Márquez (Juan), William Valdez (policista), Gilbert B. Combs (policista), Irene Olga López
 
 
námět:
Robin Schiff
 
 
scénář:
Robin Schiff, Tom Ropelewski, Leslie Dixon
 
 
kamera:
John Hora
 
 
hudba:
Michel Colombier
 
 
kostýmy:
Rosanna Norton
 
 
střih:
Rick Shaine
 
 
zvuk:
Petur Hliddal
 
 
text písně:
Paul Westerberg ("Anwyhere's Better Than Here")
 
 
koproducent:
Pieter Jan Brugge
 
 
výprava:
Dan Leigh
 
 
výkonný producent:
Leslie Dixon, Tom Ropelewski
 
 
producent:
Gary Foster, Willie Hunt
 
 
kaskadér:
James M. Arnett, Jophery C. Brown
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.