Jeden svět
ohodnotit

Lovci duchů [TV seriál]

Supernatural

Další název:
Hrozba z temnoty (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
60 minut

Obsah filmu Lovci duchů

 
Tento seriál je o dvou bratrech Samovi a Deanovi, Kteří hledají svého otce, a který se stal lovcem duchů. Lovcem se stal, protože jeden z démonů zabil jeho ženu. Po této události je jejich otec začal cvičit v boji, naučil je falšovat kreditky, různé průkazy, odemykat zámky atd. Později chtěl Sam žít normální život a tak odešel studovat na univerzitu. Jednoho dne se u Sama objevil Dean, řekl mu že se jejich otec ztratil a tak se vydaly ho hledat. Když se Sam vrátil domů jeho přítelkyně byla mrtvá a navíc byla zabyta úplně stejně jako jeho matka. Sam a Dean se kvůli pomstě rozhodnou najít toho démona co to udělal. A tak začíná celý příběh....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Robert SingerRobert Singer (45 dílů) 
Philip SgricciaPhilip Sgriccia (45 dílů) 
John ShowalterJohn Showalter (21 dílů) 
Thomas J. WrightThomas J. Wright (18 dílů) 
Kim MannersKim Manners (16 dílů) 
Charles BeesonCharles Beeson (12 dílů) 
hraje:
Jared PadaleckiJared Padalecki.....Sam Winchester   (302 dílů)  
Jensen AcklesJensen Ackles.....Dean Winchester   (302 dílů)  
Misha CollinsMisha Collins.....Castiel   (126 dílů)  
Mark SheppardMark Sheppard.....Crowley   (69 dílů)  
Jim BeaverJim Beaver.....Bobby Singer   (65 dílů)  
Samantha SmithSamantha Smith.....Mary Winchester   (34 dílů)  
Mark PellegrinoMark Pellegrino.....Lucifer   (33 dílů)  
Ruth ConnellRuth Connell.....Rowena MacLeod   (29 dílů)  
Alexander CalvertAlexander Calvert.....Jack Kline   (22 dílů)  
Osric ChauOsric Chau.....Kevin Tran   (18 dílů)  
David Haydn-JonesDavid Haydn-Jones.....Arthur Ketch   (17 dílů)  
Kim RhodesKim Rhodes.....Jody Mills   (16 dílů)  
Curtis ArmstrongCurtis Armstrong.....Metatron   (15 dílů)  
Jeffrey Dean MorganJeffrey Dean Morgan.....John Winchester   (11 dílů)  
Richard SpeightRichard Speight.....Gabriel   (11 dílů)  
Cindy SampsonCindy Sampson.....Lisa Braeden   (11 dílů)  
scénář:
Andrew DabbAndrew Dabb (41 dílů) 
Eugenie Ross-LemingEugenie Ross-Leming (33 dílů) 
Brad BucknerBrad Buckner (33 dílů) 
Sera GambleSera Gamble (29 dílů) 
Ben EdlundBen Edlund (24 dílů) 
Robert BerensRobert Berens (21 dílů) 
námět:
Eric KripkeEric Kripke (302 dílů) 
hudba:
Jay GruskaJay Gruska (217 dílů) 
Christopher LennertzChristopher Lennertz (194 dílů) 
Philip WhitePhilip White (4 díly) 
Alexander BornsteinAlexander Bornstein (1 díl) 
kamera:
Serge LadouceurSerge Ladouceur (291 dílů) 
Bradley S. CreasserBradley S. Creasser (10 dílů) 
Aaron SchneiderAaron Schneider (1 díl) 
střih:
Anthony PinkerAnthony Pinker (11 dílů) 
David EkstromDavid Ekstrom (11 dílů) 
Paul KarasickPaul Karasick (7 dílů) 
Serge LadouceurSerge Ladouceur (2 díly) 
trailer
Oficiální stránka:
supernatural.sff.cz
 
 
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Lovci duchů >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Lucy_withbought
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Dean, Sam a Castiel jsou super.. Mám ráda i   Crowley ten je taky super.. Taky skvělý   seriál.. Už má spousty epizod, což je moc   dobře.. ❤️????
LoveMovies
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2015
Supernatural (Lovci duchů)
Vzhledem ke skutečnosti, že jsem zvládla za   pouhé 2 a půl měsíce zhlédnout všechny   dosavadní epizody, což u mě vlastně   přihlídnutě k mé chamtivosti po pokračování   není až tak neobvyklé, jsem se konečně   rozhodla vyjádřit se k celému tomuto dílku.   Nejdříve si to tedy shrňme: Supernatural mají   všechno. Život, smrt, nebe, peklo, vtip,   zklamání, dokonce i apokalypsu, zase smrt a   samozřejmě to neopomenutelné bratské pouto   našich nejhlavnějších postav Sama a Deana.   Když už jsme u toho, přejděme tedy k těm   postavám. Za zmínku nestojí jen charaktery,   jež bychom označili jako "ti dobří"   (i když to dost často není zcela   jednoznačné), ale svým nepopiratelným   charismatem Vás očarují i ti takzvaní   "záporáci". Po deseti   neuvěřitelných sériích, kdy jsem měla   téměř nalepený nos na obrazovce a pomalu   nevnímala nic jiného, než každičký citátek,   vtip, nebo narážku, které jsem hltala až dokud   se na obrazovce neobjevily závěrečné titulky,   mi vůbec nepřipadá, že by kvalita seriálu,   nějak rapidně klesla. Takže i po přibližně   deseti letech, co se seriál stále natáčí,   nemám, co vytknout. Co k tomu tedy dodat? Kripke   se jednoduše překonal.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Mě tato duchařina moc baví. Líbí se mi ta   představa, že kolem mě jsou jen samí   nadpřirození živlové. Dva bráchové, kteří   neustále s někým a s něčím bojují. Já si   to užívám a hlavní představitelé jsou fajn.
supernatural
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Som veľkým fanušikom tohto skvelého seriálu.   Jared Padalecki a Jensen Ackles vytvorili   veľmi
zohratu a sympaticku bratsku dvojku ktorá   je všade tam kde sa deju záhadné,   nadprirodzené a často
veľmi desivé události.   Cely seriál je postavený na legendách,poverách   , prízrakoch , tajomných
bytostiach ,   bosorkách , démonoch, strašidlách, duchoch a   podobných potvorách. Moja srdcovka!
Lynette
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Seriálový průměr
Tématicky zajímavý seriál se zajímavými   příběhy a náměty, obzvláště zpočátku se   mi díly velmi líbily, ale jak to už tak bývá,   s každou další novou sérií šla kvalita   kamsi, škoda.:-/ Velkou sledovanost a popularitu   ovšem seriálu i po těch letech zajišťují dva   herci neherci v hlavních rolích /píšu herci   neherci proto, že ať je vidím kdekoliv jinde,   jedou ve stejné herecké poloze jako v tomto   seriálu, zvládají tak dva, tři herecké   výrazy a šlus/, nemohu si pomoci, ale   seriáloví bratři Sam a Dean mi připomínají   takové dva jinochy ze skautského oddílu /např.   Rychlé šípy/ ale na americký styl, přičemž   Dean je jako Mirek Dušín a Sam jako Jarka   Metelka :-D, asi je to těmi účesy atd.:-D   Nicméně tvůrcům se podařil husarský kousek,   do hlavních rolí obsadil dva zcela odlišné   mužské typy jak svou vizáží tak povahou,   kteří se umí před kamerou dobře doplňovat a   seriálu to tak zajistilo davy slintajících   fanynek, které si toto dílko pustí už jen z   důvodu, že tam hraje(hrají) její idol(y).;-)   Hodnotím známkou 6/10.
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Moje srdcová záležitost, která dokázala   naplnit všechny mé potřeby, od těch   nejprimitivnejších až po ty nejdůstojnější.   Nezabývá jen městskými legendami, ale také si   vcelku odvážně hraje s mytoligií   křesťanství a velmi netradičně   křesťanských prvků využívá. Dokáže v   sobě dokonale skloubit mysteriózní tématiku,   smíchanou s lehkou dávkou kontroverze pro   americký seriál nepříliš typické,   dramatické vyprávění odlehčuje ironickým   humorem a vtipně využívá osobní sebereflexi   (např. Supernatural LARP). A neméně důležité   je atraktivní herecké obsazení s výborně   napsanými charaktery postav, které, ačkoliv jim   na bedrech leží osud celé planety, chybují a   jsou stejně nedokonalé a zranitelné jako   každý z nás. Ať už může být tematika   „reálného nadpřirozena“ jakkoliv   přitažená za vlasy, v tomto dokonalém koktejlu   zábavy a poučení je v každém případě velmi   opojná. A Jensenův Dean je vážně k   nakousnutí.
How_Up
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Vtáhne vás to do jiného světa, ve kterém se   děje spousta nadpozemských věcí a vytáhne   vás odsud blonďatý krasavec...Jeden z   nejlepších seriálů, někdy tak skutečné, že   v některých pasážích tomu fakt věříte.   Nejsem milovník ani všeználek takovýchto   seriálů, jen si vyberu ty, které mě chytnou a   to Lovci duchů na 100 % splnili. Škoda jen, že   české televize občas na ty lepší seriály   rády zapomínají.
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Tento seriál je nejlepší duchařský seriál,   co jsem kdy viděla. V USA patří k   nejsledovanějším tv show a má spoustu   fanoušků. Zajímavé na to je, že je založen   na lidských povídačkách a opravdových   pověstech, viz Bloody Mary, nebo legendární   zbraň Colt vyrobena Samuelem Coltem. Je škoda,   že v ČR je tento seriál málo známý, i když   ve Státech běží už pátá série :( Jinak   Jensen Ackles podle mě je dobrý herec, možná   lepší než Jared Padalecki. Doufám, že se z   něj vyklube ještě něco víc. Doporučuji   např. film Devour (Cesta ke zlu) nebo My Bloody   Valentine 3D!!! Seriál je bezkonkurenční, se   sexy herci a se zajímavým poutavým námětem.  

Momentálně upravuji komentář, který jsem   napsala před devíti lety. :D Seriál dosáhl   své 13. série a na podzim se rozjede 14. řada!!   Sleduju to už od roku 2005, kdy vyšla první   řada, a koukám dodneška! Je to srdcovka, která   se jen tak neopouští. ;)
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Moc povedení seriál mně osobně se tento   seriál moc líbil
je to skvěle   natočeno.Děj jednotlivých dílu je dělán   velmi slušně a použité efekty jsou skvělé.
Leeslie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2009
No,ono to není zrovna originální.Spousty   záhad,duchů,démonů,magie....kde jsem to   viděl?Jo,už vím-např. v   Buffy,Čarodějkách,Hex...a desítkách dalších   seriálů.To ovšem neznamená,že by se jednalo o   podprůměrný seriál.To rozhodně ne.Má to   svoji atmosféru.Zakládá si to na mytologii   stejně jako Akta-X,ale co mi trochu vadí je   stereotyp.Hodně často se to opakuje.Co se týká   postav,tak bych řekl,že hlavní postavy nejsou   kdovíjak propracovány.Máme tu jednoho občas   sympatického hocha (Deana) a druhého   nemastného-neslaná bratříčka Sama,který mě   trochu irituje (Možná je to i tím hercem,který   mě vadil již v Gilmorovic děvčatech).Sečteno   a podtrženo-tak postavy jsou pouze průměrné   charaktery,které se objevují v každém druhém   seriálu.Nicméně vtipu moc není (Docela se   divim,že většina komentářů vynáší tento   seriál do nebes kvůli vtipným hláškám a   situacím,které se objevují jednou za čas a   mnohdy nejsou ani vtipné).Zatím jsem na konci   1.série,takže uvidíme,co bude dál.Podle všeho   to nejlepší teprve příjde.Uvidíme v dalších   řadách,ale zatim je mé hodnocení 7/10.  

UPDATE:Ten stereotyp je čím dál více   nesnesitelný-snižuji hodnocení 5/10

PODOBNÉ   SERIÁLY:Akta-X,Buffy,Čarodějky,Hex...
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47622minih47622Kurýr 3 (2008) 
Transporter 3 n
minih126615minih126615John Wick (2014) [2k digital] 
John Wick n
minih34095minih34095Padlé ženy (2002) 
The Magdalene Sisters n
minih8848minih8848Hvězdná brána (1994) 
Stargate n
minih5997minih5997Delta Force (1986) 
The Delta Force n
minih11487minih11487Hitman 3: Likvidátor (1991) 
The Hitman n
minih6440minih6440Divoký Bill (1995) 
Wild Bill n
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih123572minih123572Vykolejená (2015) 
Trainwreck n
minih41424minih41424Zavaleni (2006) [TV film] 
Caved In n


Hodnocení:n12345678910
Lovci duchů (2005) [TV seriál]Lovci duchů (2005) [TV seriál]Lovci duchů (2005) [TV seriál]Lovci duchů (2005) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375851
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10