Cerven
ohodnotit

Bubba Ho-tep

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
92 minut
„Legendy znáte... Teď se dozvíte pravdu." "Král rockenrollu versus král mrtvých"“

Obsah filmu Bubba Ho-tep

 
Bubba Ho-Tep - další kvalitní "béčkový" horor Dona Coscarelliho - tvůrce kultovního "Phantasm" (I-IV). Děj tohoto spíše zábavnáho než hrůzu nahánějícího originálního dílka na motivy povídky Joe R. Landsdaleho se odehrává v prostředí zapadlého domova důchodců kdesi v Texasu, kde tráví svoje poslední dny Sebastian Haff (Bruce Campbell), nevrlý morous který o sobě tvrdí že je Elvis Presley který si prý původně pouze dočasně prohodil identitu se svým dvojníkem, ovšem díky nepřízni osudu skončil na jeho místě, opuštěn a považován za blázna. Další svéráznou postavičkou této vážně-nevážné taškařice je pomatený senior Jack (Ossie Davis), černoch...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Don CoscarelliDon Coscarelli.....scénář [48]   
hraje:
Ossie DavisOssie Davis.....JFK [84]   
Bruce CampbellBruce Campbell.....Elvis [44]   
Ella JoyceElla Joyce.....ošetřovatelka [48]   
Heidi MarnhoutHeidi Marnhout.....Callie [28]   
Bob IvyBob Ivy.....Bubba Ho-tep   
Reggie BannisterReggie Bannister.....správce [56]   
Timothy E. GoodwinTimothy E. Goodwin  
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.bubbahotep.com/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bubba Ho-tep >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Doudis19
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2011
Originální, vtipný, dojemný, chytrý ,ale i   děsivý... Žánrová směs, která nemá obdoby.   Je až s podivem jaké sračky se u nás objevují   na úkor takových, senzačních filmů jako je   Bubba Ho-tep. Pomalejší rozjezd oživovaly   vsuvky retro vyprávění z příběhu Elvise ve   strhujícím podání Bruce Campbella, který je   opravdovou, flexibilní, hereckou osobností.   Ačkoli je tohle snímek žánrově neurčitý,   nejvíce si ho zřejmě užijí milovníci   černých komedií.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Každý fanoušek Bruce Campbella musí u tohoto   filmu jásat radostí. Po pomalejším začátku   dostává film šťávu a Bruce hází jednu   hlášku za druhou, jak je u něj zvykem. Pokud   chcete vidět "pravý" příběh krále   Rock n Rollu a J.F. Kennedyho zasazený do domova   důchodců, kde lezou takový brouci, že by se v   nich ichtiolog nevyznal(hláška z filmu), tak   tento film je pro Vás nutností.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Král je zpátky v mysteriózní hororové   komedii, která nabízí spoustu legrace, ale   hlavně atmosférický a na žánr silný   emotivní zážitek. Ze směsi pohodového   pozadí, hořkosti, smutku, heroismu a trefných   hlášek je vytvořen pohodový, hořký, smutný,   heroický a vtipný celek, který zanechává   příchuť příjemné (nakolik to jen jde)   melancholické nálady. Velmi vyzrálé dílo,   nanejvýš vyzrálý Campbell. Až je s podivem, v   jakých sračkách dokáže hrát.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bubba Ho-tep (2002)Bubba Ho-tep (2002)Bubba Ho-tep (2002)Bubba Ho-tep (2002)
Reklama