Kocour Raplík (1992) [TV seriál]

Kocour Raplík (Eek! the Cat)
85.7 %
 
 

Eek! the Cat

Další název: Eek! Stravaganza (od roku 1994)

    Žánr: animovaný
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 30 min., (77 epizod, 1992–1997)
Jmenuje se Raplík a smůla se mu doslova lepí na paty. Každou chvíli ho něco málem rozmačká, roztrhne nebo na něj spadne..., zkrátka sprovodí ze světa. Ale tenhle kocourek vydrží naprosto všechno, a ještě si přijde pro další přídavek. Aby ne! Pomáhá mu totiž jeho dobrý kamarád Sharky, pes, který je sice o hlavu menší než Raplík, ale zuby má jako motorová pila. A s pomocí nezůstává pozadu ani Raplíkova láska Annabelle, která je zase pro změnu čtyřikrát větší než on a nosí růžové boty. Raplík vždycky všechno myslí dobře, ale má prostě smůlu. Jeho dobré srdce však naštěstí většinou napraví vše, co způsobil kvůli své trošku hloupé hlavičce.

režie:
Savage Steve Holland, Jamie Whitney
 
 
scénář:
Sandy Fries
 
 
hudba:
Nathan Wang
 
 
dabing:
Antonín Navrátil, Jana Adámková, Ludvík Král, Ivana Měřičková, Pavel Šrom, Daniel Tůma, Jan Vondráček, Jiří Prágner, Vilém Udatný, Kateřina Lojdová
 
 
mluví:
Bill Kopp (Raplík), Elizabeth Daily (Wendy Elizabeth), Charles Adler (Granny), Dan Castellaneta (Mittens), Gary Owens (další hlasy), Savage Steve Holland (další hlasy), Tawny Kitaen (Anabelle), Elinor Donahue (maminka), Cam Clarke (další hlasy), Jaid Barrymore (další hlasy), Brad Garrett (Thuggo), Curtis Armstrong (Scooter), William Shatner (Santa Claus), Adam Goldberg (další hlasy), John Kassir (další hlasy), Anita Dangler (další hlasy), Weird Al Yankovic (další hlasy), Kimberley Kates (další hlasy), John Landis (další hlasy), Mr. T (další hlasy), Bronson Pinchot (další hlasy)
 
 
animace:
Graham Falk, Rick Marshall, Mary Bertoia
 
 
výprava:
Mike Csunyoscka, Darin Bristow
 
 
producent:
Bill Kopp
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.