Oběma nohama v hrobě I (2005) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
95 %
 
 

Grave Danger: Volume 1

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Anonym uprostřed noci zavolal na policii, že by se na ulici měly válet mrtvoly, ale najde se jenom hromádka psích střev. Na malém ostrůvku spatří Nick Stokes plastový kelímek. Udělá několik fotek a sotva se narovná, stojí za ním muž. Je to již 25 minut, co se po něm slehla zem. Po jedné ráně usnul, a pak se probudil ani neví za jak dlouho, spoutaný v kufru auta. Protože byl zvídavý a nikdo neví, co může očekávat od kriminalisty, je opět uspán. Je uložen do rakve se skleněným víkem, je k němu přidán diktafon, revolver a rakev je zaházena hlínou. Přijde vyděračský e-mail, požadavek na 1 milión dolarů, nebo Stokes zemře. K tomu kriminalisté mohou sledovat hrob kamerou, která ukazuje, že jejich přítel není na tom dobře. Starosta v Las Vegas se rozhodl, že nebude financovat výkupné a vyjednávat s teroristy. Přijedou Nickiho rodiče, Nick má 12 hodin života a rodiče na sehnání obnosu potřebují celý den. Catherine Willowsová se obrátí o pomoc na majitele kasina Sama Brauna, který se topí v penězích. Vztahy zde ale zamrzly již před lety. Gil Grissom odnese peníze k předání, muž opásaný střelivem se vyhodí do povětří.

Skvělý český dabing, který táhnou hvězdy Zlata Adamovská a Vladislav Beneš.  Autor: jarda53

režie:
Quentin Tarantino
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Scott Wilson (Sam Braun), Tony Curtis (Tony Curtis), Frank Gorshin (Frank Gorshin), Andrew Prine (Rodger Stokes), John Saxon (Walter Gordon), Lois Chiles (Jillian Stokes), Wallace Langham (David Hodges), Marc Vann (Conrad Ecklie), Archie Kao (Archie Johnson), David Berman (David Phillips)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Naren Shankar, Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn
 
 
kamera:
Michael Slovis
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
Alec Smight
 
 
produkce:
Kenneth Fink, Richard J. Lewis, Louis Shaw Milito
 
 
koproducent:
Kim Cybulski, Steven Felder, Sarah Goldfinger
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Danny Cannon, Cynthia Chvatal, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, William Petersen, Naren Shankar, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.