Do vytracena (2006) [TV epizoda]

Do vytracena (Fade Out)

Fade Out

    Žánr: krimi / thriller / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min., ep. 86
„Na mostě je nalezen pověšený mrtvý muž. Mrtvola měla u sebe v kapse kartu a to nasvědčuje tomu, že se jednalo o mafiánskou vraždu...“
Na zdvihacím mostě je nalezen pověšený muž se střelnými ranami v obou očích a hrací kartou v kapse. To svědčí o tom, že se jednalo o mafiánskou vraždu. Policisté zjistí, že oběť byla vlastníkem několika nočních klubů a v minulosti měla spor s místním mafiánem. Před jedním klubem jsou nalezeny prázdné nábojnice a chybí zde okrasné lano u vchodu. Přesně stejné, na jakém oběť visela. Vyšetřovatelka Calleigh najde také štítek do počítače z univerzity se stříkanci krve. A tak stopa dál pokračuje na univerzitu k profesorovi, v jehož autě se pak najde kaluž krve a chybějící kulka. Lidské buňky z lana, na kterém muž visel, zavedou detrektivy k filmovému producentovi. Který z nich zločin spáchal? A proč?

režie:
Scott Lautanen
 
 
hraje:
David Caruso (Horatio Caine), Emily Procter (Calleigh Duquesne), Adam Rodriguez (Eric Delko), Khandi Alexander (Alexx Woods), Jonathan Togo (Ryan Wolfe), Rex Linn (Frank Tripp), Michael Mitchell (Ben Williams), Austin Nichols (Patrick Wilder), Evan Handler (Norman Stein), Zach Grenier (Meyer), Jsu Garcia (Cesar Morales), James Russo (Joey Salucci), Boti Bliss (Maxine Valera), Brooke Bloom (Cynthia Wells), Matt McColm (Jake Richmond), Chris Chong Chan Fui (Leo Riggs), April Parker Jones (Dr. Medby)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
 
 
kamera:
Charles Mills
 
 
hudba:
Jeff Cardoni, Kevin Kiner
 
 
střih:
Joshua Charson
 
 
produkce:
Don Tardino
 
 
koproducent:
Scott Lautanen, Ildy Modrovich
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.