Případ ztraceného syna (2010) [TV epizoda]

Případ ztraceného syna
83.3 %
 
 

Další název: Prípad strateného syna

    Žánr: krimi
    Země: Slovenská republika
    Délka: 56 min.
V Bratislavě žije a pracuje mnoho Čechů, a jednomu z nich, bohatému obchodníkovi Zedníčkovi, unesou mladšího syna. Pro kriminalistku Zuzanu Krausovou a jejího parťáka Andyho Němce je to zajímavý případ se složitými motivy – to mají oba rádi. Oba Zedníčkovi synové jsou již Slováci, starší je seriozní student, mladší má poněkud komplikovanější povahu. Zkušení kriminalisté vědí, že únos souvisí s výkupným a umějí se k takovému případu profesionálně postavit. Připraví past, přemluví nervózního otce ke spolupráci – a past sklapne naprázdno. Musí připravit další, a to už je mnohem těžší, únosci jsou varováni a otec uneseného mladíka odmítá další spolupráci s policií, raději chce zaplatit. Nakonec je to Zuzanin půvab, co přinutí elegantního, zkušeného a ženským půvabům přístupného muže souhlasit s dalším pokusem – i toto se může stát při vyšetřování zločinu. Druhý pokus vyjde, ale způsobem, který nikdo nečekal a který vůbec nikoho nepotěšil. Kriminalisté znají taková hořká vítězství, v našem případě je poznává i otec uneseného syna.

režie:
Ján Sebechlebský
 
 
hraje:
Zuzana Fialová (nadporučík Zuzana Krauzová), Milan Lasica (podplukovník Baron), Matěj Hádek (poručík Andy Němec), Emília Vášáryová (Mária, Zuzanina matka), Tibor Babarcai (Adam Krauz), Marko Igonda (herec Vlado Krauz), Marián Slovák (major Krupa), Boris Farkaš (Stano Farkaš), Peter Šimun (Ivan Obuch), Tatiana Pauhofová (Iveta Balló), Alexander Bárta (Miloš Briezka), Oldřich Vlach (Mareček), Martin Nahálka (Ficko), Vladimír Kratina (Zedníček), Přemysl Boublík (Lukáš Zedníček), Juraj Hrčka (Miro Zedníček), Zdeněk Žák (docent Němec), Vladimír Oktávec (právník), Dušan Kaprálik (patolog), Tomáš Vravník (cyklista)
 
 
námět:
Barbora Vallová, Zuzana Fialová
 
 
scénář:
Dominik Dán, Alex Koenigsmark
 
 
hudba:
Ľubica Čekovská
 
 
kostýmy:
Alexandra Grusková (výtvarnice kostýmů), Rudolfína Čieliková, Margita Hlaváčová
 
 
zvuk:
Ľubomír Novota, Peter Mazáček (zvukový záznam)
 
 
masky:
Katarína Horská, Tatiana Steinerová, Vladimír Wittgruber
 
 
asistent kamery:
Viktor Fančovič (první asistent kamery), Rafael Skurka (první asistent kamery), Pavel Sklenár (druhý asistent kamery)
 
 
pomocná režie:
Richard Bobek
 
 
odborný poradce:
Dominik Dán (odborná spolupráce)
 
 
spolupráce:
Koloman Bekö (ruchové efekty), Ľubomír Cvanciger (ruchové efekty), Peter Klučár (ruchové efekty), Mikuláš Gürtler (ruchové efekty), Michal Babinec (videooperátor), Štefan Rybár (jimmy jib), Branislav Staš (jimmy jib), Martin Kirner (jimmy jib)
 
 
vedoucí výroby:
Samuel Vojtek
 
 
asistent zvuku:
Marián Gregorovič, Milan Sirkovský, Peter Polák, Ján Ravasz
 
 
vrchní osvětlovač:
Tomáš Berger
 
 
vedoucí výpravy:
Stanislav Možný
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.