Labyrint III: Epizoda 1 (2018) [TV epizoda]

Labyrint III: Epizoda 1
77 %
 
 
    Žánr: detektivní
    Země: Česká republika
    Délka: 58 min.
„Jiří Langmajer, Lenka Vlasáková, Miroslav Donutil a Petr Stach v hlavních rolích premiérové třetí řady kriminálního seriálu pátrají po pachateli záhadných vražd a únosů.“
Major Remeš (Jiří Langmajer) přijíždí spolu s novou kolegyní Ester (Lenka Vlasáková) k případu vraždy podnikatele v zemědělství Pánka. Ten i jeho dospělý syn zmizeli cestou do práce i s autem. Po týdnu našel farář v moravské vesničce jeho zvláštně upravenou mrtvolu na oltáři. V Remešově týmu jsou i nováčci Viktor (Petr Stach) a Bára (Denisa Nesvačilová), kteří spolu s místním policistou Jonášem (David Švehlík) vytipují možné pachatele. Zajímavý je pro ně jen hrobník František Koláčný (Marek Pospíchal), který nemá alibi a Pánkovi staršímu v minulosti často vyhrožoval. Mladý Pánek (Robert Hájek) se ocitá v tajemném podzemí, v cele připomínající středověké vězení. Brzy poté se v kobce objeví další osoba – podnikatelka a mecenáška Svobodová (Ljuba Krbová). Ani jeden netuší, kde jsou a co s nimi bude. Zhruba ve stejnou dobu v jiné vesnici poblíž Brna spáchá za pomoci svého muže (Vladimír Kratina) fingovanou sebevraždu paní Stolařová (Veronika Freimanová). Poté, co je odvezena na psychiatrii, se zde seznámí s tichým chlapcem Adamem (Matyáš Valenta). Ten se před několika týdny objevil na kraji Brna, byl od krve, nemluvil a v nemocnici stále jen kreslí obrázky. Jestli spolu tyto případy mohou nějak souviset, policisté netuší. Všechno zatím vypadá jen jako podivuhodná shoda okolností.
Česká televize

režie:
Jiří Strach
 
 
hraje:
Jiří Langmajer (major Michal Remeš), Lenka Dolanská Vlasáková (Ester Fuchsová), Miroslav Donutil (plukovník Jan Oliva), Petr Stach (Viktor Kostka), Denisa Nesvačilová (Bára Vajštajnová), Michal Dalecký (kriminalista David), Radomír Švec (soudní lékař), David Švehlík (nadpraporčík Pavel Jonáš), Marek Příkazký (policista Janeba), Marek Pospíchal (hrobník Štefan Koláčný), Matyáš Valenta (Adam / Tomáš Heřmánek), Barbora Srncová (doktorka Rybářová), Otakar Brousek (primář Hrouda), Andrea Horská (sestra Alena), Lucie Okonová (sestra Klára), Vladimír Kratina (Karel Stolař), Veronika Freimanová (Marie Stolařová), Robert Hájek (Antonín Pánek), Ljuba Krbová (podnikatelka Dana Svobodová), Ivana Valešová (tchýně Pánka), Vanda Klestilová (pacientka Dominika), Šárka Býčková (pacientka Jaruška), Romana Julinová (Jitka Pánková, žena zavražděného), Pavel Novák (policista Musil), František Mitáš (policista Ženíšek), Tereza Groszmannová (barmanka), Dana Pešková (lékařka Stolařové), Zdeněk Dryšl (farář Pokorný), Alexandr Postler (hospodský)
 
 
námět:
Petr Hudský, David Ziegelbauer
 
 
scénář:
Petr Hudský
 
 
kamera:
Martin Šec
 
 
hudba:
Ondřej Gregor Brzobohatý
 
 
výprava-architekt:
David Voborský
 
 
kostýmy:
Blanka Tesařová
 
 
střih:
Jan Mattlach
 
 
zvuk:
Radim Hladík
 
 
masky:
Martin Jankovič
 
 
dramaturgie:
David Ziegelbauer
 
 
výkonný producent:
Karel Komárek
 
 
vedoucí projektu:
David Ziegelbauer
 
 
kreativní producent:
Jiřina Budíková
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.