Lenssen & spol. (2003) [TV seriál]

Lenssen & spol. (Lenßen und Partner)
39.7 %
 
 

Lenßen und Partner

Další název: Lenßen & Partner

    Žánr: krimi
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 22 min.
Lenßen a spol. je jedním z nejúspěšnějších seriálů německé tvorby - je to hlavně díky tomu, že Němci krimidramata milují a zároveň je to díky velmi atraktivnímu zpracování.
Každý díl začíná u Inga Lenßena v kanceláři, kam přichází klient. Případ je důkladně rozebrán, Ingo posílá některý ze svých týmů ověřit výpověď, najít důkazy...a díl končí soudním přelíčením.
Hlavní atraktivita spočívá v hlavním představiteli Ingo Lenßenovi, který je opravdovým právníkem - 2 dny v měsíci se věnuje své právnické praxi, 2 týdny natáčení. Také ostatní herci hrají pod svými civilními jmény a využívají všech (ne)dostupných zařízení k získání potřebných informací.  Autor: efCZa

hraje:
Ingo Lenßen (sám sebe, právník), Christian Storm (soukromý detektiv), Friederike Lohrer (soukromý detektiv Julia Brahms), Sebastian Jäger (soukromý vyšetřovatel Sebastian Thiele), Sandra Corzilius (soukromý vyšetřovatel), Ingeborg Vehlen (Kathrin Simonová (neuvedena)), Steven Sonntag, Aron Wagner (nemocný leukémií), Alexander Baier
 
 
scénář:
Axel Melzener, Sven Ulrich
 
 
dabing:
Jiří Plachý (průvodní komentář), Libor Hruška (Ingo Lenssen), Ljuba Krbová (Sandra Nitková), Lucie Kožinová (Katja Hansenová), Daniel Rous (Christian Storm), Bohdan Tůma (Tekin Kurtulus)
 
 
producent:
Ulrich Brock, Robert Dörper, Heiko Tobis, Nicola Weiß
 
 
překlad:
Barbora Knobová
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.