Lovec krokodýlů (1996) [TV seriál]

Lovec krokodýlů (Crocodile Hunter)
74.7 %
 
 

Crocodile Hunter

    Žánr: dobrodružný / dokument
    Země: Austrálie / Spojené státy americké
    Délka: 30 min.
Poznáváme jednoho z nejznámějších Australanů - Steve Irwina (1962-2006), všestranného obdivovatele přírody, ochránce zvířat a zdatného podnikatele.
Již od dětství byl svými rodiči, kteří r. 1970 založili soukromou ZOO na slunečném pobřeží v Beerwah, veden k úctě a lásce k přírodě. Školák Steve vyrůstal mezi všemi možnými zvířaty, staral se také o jejich krmení a dokonce i odchyt. A zřejmě tehdy se "zrodila" jeho vášeň pro krokodýly, které s otcem chytali holýma rukama.
V dospělosti se kromě převzetí rodinného podniku, zapojil i do vládního programu East Coast (kontrola a odchyt krokodýlů v lokalitách, kde působili problémy). Tyto jedinečné plazy, živoucí pozůstatky z éry dinosaurů, si převezl do své ZOO.
Začátkem 90. let se seznámil nejen se svou životní láskou a později manželkou Terri, ale i s filmovým producentem Johnem Staintonem, který z něj díky epizodnímu seriálu Steve Irwin: Lovec krokodýlů, udělal mediální hvězdu.
V téměř hodinových epizodách Krokodýlích deníků, Zápisků lovce krokodýlů nebo Mladých veterinářů prožíváme se Stevem, Terri, jejich dětmi, spolupracovníky i přáteli každodenní starosti i radosti v rozrůstající se soukromé ZOO.
Bohužel všechny jeho budoucí plány přeťala počátkem září 2006 tragická nehoda - Steve Irwin zemřel následkem bodnutí rejnoka uprostřed podvodního natáčení přírodovědného dokumentu...  Autor: Angelika2808

režie:
John Stainton ((6 episodes, 2004))
 
 
hraje:
Steve Irwin (sám sebe (65 episodes, 2004)), Terri Irwin (sebe (60 episodes, 2004))
 
 
kamera:
Craig Lucas ((7 episodes, 2004)), Tony Politis
 
 
hudba:
Scott Shelly
 
 
střih:
Lisa Domrow, Nicola Scarrott
 
 
zvuk:
Suzi Lucas ((1 episode, 2004))
 
 
produkce:
Wendy Douglas ((6 episodes, 2004))
 
 
výkonný producent:
John Stainton ((6 episodes, 2004))
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.