Smrt v rybníku (2015) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
75 %
 
 
    Žánr: krimi
    Země: Česká republika
    Délka: 57 min.
„Úspěšný podnikatel Janáček je nalezen u svého rybníka. Utopil se, nebo byl zavražděn? Kapitán Viktor Knap s kolegou Tomášem Karasem se svým týmem zahájí pečlivé pátrání.“
Vražda významného plzeňského podnikatele Janáčka je hlavolamem i pro tak zkušené vyšetřovatele, jakým je kapitán Viktor Knapp a jeho kolega Tomáš Karas. Zločin se stal na břehu rybníka a chybí jakýkoliv vražedný předmět a jakékoliv stopy po pachateli. Záhadou je i motiv: byla to msta nebo vražda kvůli penězům nebo se Janáček zapletl s organizovaným zločinem?

Smrt v rybníku je druhým dílem šestidílného kriminálního seriálu Místo zločinu Plzeň. Neobvyklé příběhy jsou plné záhad a napětí a způsobují i rozpory mezi vyšetřovateli. Záhadné a složité případy se promítají do osobních životů kriminalistů.
Česká televize

režie:
Jan Hřebejk
 
 
hraje:
Lukáš Vaculík (plukovník Karel Drtina), Martin Stránský (vyšetřovatel Viktor Knap), Jan Zadražil (kapitán Tomáš Karas), Vladimír Polívka (kapitán Jakub Lepší), Berenika Kohoutová (kapitánka Mirka Ondrová), Vladimír Kratina (Vladimír Šimek), Zuzana Vejvodová (Alena Račková), Vít Pokorný (Pavel Ležák), Jana Gýrová (Knappová), Jaroslav Pížl (barman), Jitka Čadek Čvančarová (Martina Janáčková), Markéta Švábová (Vanda Vítová), Vlastimil Harapes (Roman Dragoun), Markéta Děrgelová (Kateřina Krollová), Aleš Najbrt (Gabriel Myšák), Dalibor Vinklát (rybář Antoš), Andrei Toader (rybář Zemánek), Daniel Rous (Jiří Hrbek), Martina Krátká (sekretářka Olina), Zdeněk Mucha (vrátný Humpolec), Martin Myšička (Marek Matouš), Ivana Wojtylová (Dana Vítová), Tereza Lášková (Apolena Vítová), Václav Veselý (Fusko), Tomáš Zajíc (městský policista), Tomáš Froyda (Miroslav Janáček), Daniel Rouha (rybář Zbořil), Bohumil Kulínský (Miki Gabriel)
 
 
námět:
Martin Froyda, Martin Bezouška
 
 
scénář:
Martin Bezouška
 
 
kamera:
Asen Šopov
 
 
hudba:
Vladimír Mišík (znělka a závěrečné titulky)
 
 
výprava-architekt:
Barbora Erhiholdová
 
 
kostýmy:
Ivana Brádková
 
 
střih:
Boris Machytka
 
 
zvuk:
Pavel Kovařík, Jiří Čermák
 
 
vedoucí produkce:
Daniel Rouha
 
 
text písně:
František Gellner (píseň Pomalu v revolver se ztrácí víra)
 
 
dramaturgie:
Vladimír Kavčiak, David Musil
 
 
asistent architekta:
Tomáš Jaroš (placový architekt)
 
 
výkonný producent:
Ilona Jirásková
 
 
producent:
Martin Froyda
 
 
ostřič:
Štěpán Cincibus
 
 
kreativní producent:
Jan Štern
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.