Azyl (2006) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.

Sanctuary

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
V roce 1998 byl odložen případ Any Castillyové, pohledné mladé ženy, která ve svých útrobách pašovala z Kolumbie do USA heroin. Byla jednou z mnoha dealerek, které si tímto nebezpečným způsobem vydělávaly - když uschované drogy nevyšly obvyklou cestou ven, drogový kápo Ramiro nechal nešťastné ženy vykuchat. Takto byla u kostela nalezena i Ana, která mu oznámila, že s pašováním končí a detektiv Scotty, který byl tehdy infiltrován mezi drogovou mafii, dnes tuší, že nynějším zatčením Ramira bude případ vyřešen.

Nemilosrdný zabiják Aně vyhrožoval a ona, stejně jako její kamarádka Ceci, také závislá dealerka našly dočasný azyl v kostele u otce Peralty, velmi nekonvenčního kněze, který se stal také podezřelým.

Nasazený Scotty se tenkrát s Anou citově sblížil a ona intuitivně vytušila, že není řidičem mafiánů. V nejvyšší nouzi zavolala na číslo, které ji Scotty dal, ale tehdy hovor přijal jeho šéf Manny, který Aně nepomohl a vlastně ji obětoval, aby dopadl Ramira, což se mu stejně nepovedlo.

Nejvíce Anu zradila kamarádka Ceci, která ji kvůli dávce vydala Ramirovým pochopům...  Autor: Angelika2808

režie:
Alex Zakrzewski
 
 
hraje:
Kathryn Morris (Lilly Rush), Danny Pino (Scotty Valens), John Finn (John Stillman), Jeremy Ratchford (Nick Vera), Thom Barry (Will Jeffries), Tracie Thoms (Kat Miller), Benjamín Benítez (Hector), Alex Fernandez (otec Peralta), Lela Loren (Ana Castilla), Gonzalo Menendez (Ramiro), Marisol Ramirez (Ceci), Marco Rodríguez (Manny Fernandez), Ana Mercedes (Delia Morale)
 
 
námět:
Meredith Stiehm
 
 
kamera:
Paul M. Sommers
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
produkce:
Merri D. Howard, Veena Sud
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Meredith Stiehm
 
 
asistent střihu:
Felicia Mignon Livingston
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.