Obejmi mě, prosím (2005) [TV epizoda]

Obejmi mě, prosím
100 %
 
 
    Žánr: rodinný
    Země: Česká republika
    Délka: 51 min.
Kamila musela řešit v ordinaci smutný případ Kristýnky Němečkové, kterou zneužíval přítel její matky. Ale vše je na dobré cestě.

Kristýnka se v nemocnici zotavuje po potratu. A její matka udělala doma konečně pořádek. Kamila má pozvání na večírek, který pořádá Čestmír Mázl u příležitosti svého jmenování primářem. Kamila se poprvé tváří v tvář setkává s novou sestrou, která má nastoupit do ordinace. Má obavy, jak jim to spolu v ordinaci půjde. Upjatá Vendulka nevypadá příliš přátelsky. Zamilovaný Michal je zoufalý z Heleny, která mu nebere telefon. V alkoholovém oparu řekne Kamile do očí, co si o ní myslí… nic lichotivého to není. Ve stejném čase Kamilina manžela Pavla v jeho autodílně svádí svůdná asistentka Daniela.

režie:
Ján Sebechlebský
 
 
hraje:
Linda Rybová (Kamila Váchová), Roman Zach (MUDr. Michal Šebek), Daniela Šinkorová (MUDr. Gita Petrová), David Prachař (Pavel Vácha), Oliver Cox (Martin Vácha, syn Kamily), Ladislav Potměšil (MUDr. Aleš Čížek), Dana Syslová (Evelýna), Petr Rychlý (MUDr. Čestmír Mázl), Barbora Petrová (Lenka Váchová), Ivana Jirešová (barmanka Lucie Váchová - Hrušková - Vágnerová), Vanda Konečná (Součková), Veronika Arichteva (Sylva Petrová - Fryntová), Miroslava Pleštilová (Helena Vlková), Ondřej Volejník (Lukáš Brejžek), Magdalena Zimová (Míša Prouzová), Carmen Mayerová (Jiřina Smolová, matka Kamily Váchové), Oliver Šteindler (Milan Pařízek), Veronika Jeníková (vrchní sestra Vendulka Holovská - Čížková), Otakar Brousek (JUDr. Evžen Petr), Aleš Procházka (Richard Petr), Richard Trsťan (David Griga)
 
 
scénář:
Lucie Konečná
 
 
kamera:
Lubomír Glavanakov
 
 
hudba:
Miroslav Žbirka
 
 
kostýmy:
Michaela Červenková
 
 
střih:
Vlastimil Šedina, Ľuba Ďurkovičová
 
 
zvuk:
Miloš Gluvňa, Peter Mazáček, Vladimír Nahodil
 
 
masky:
Jaroslav Šámal
 
 
producent:
Jana Brávková
 
 
scénograf:
Zdeněk Flemming
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.