Siska: Ženich na dožití (1999) [TV epizoda]

Siska: Ženich na dožití (Siska: Der Bräutigam der letzten Tage)
70 %
 
 

Siska: Der Bräutigam der letzten Tage

    Žánr: krimi
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 58 min.
Hermann Eckholt si zavolá do své pracovny zetě a již po několikáté mu nabízí celý milión marek, když se s jeho dcerou Gwendolyn rozejde. A ať otec přihazuje další statisíce, tak stále slyší že, v žádném případě! Zavolá Gerharda Kolbeho, správce ze střeleckého klubu, a začne vážně uvažovat o jeho žádosti o půjčku 150 tisíc marek. Zřejmě asi za to bude chtít něco na oplátku… Co tak dát svému zeťákovi menší varování a k tomu nakládačku?

Když Gary přijde do dílny, Jochen již byl mrtvý. Jacob Hahne drží pohotovost, dostává zprávu od záchranáře dr. Englera, že byl ve vlastní dílně nalezen muž zastřelený nastřelovací pistolí na hřebíky. Jmenuje je Jochen Riese a ještě před pár dny se svou ženou plánovali čtyři děti. Gwendolyn se dozví z výpisů, že její otec svému zeťákovi, převedl na účet 250 tisíc marek. To bylo v době, kdy její zdravotní stav naznačoval, že si ji Jochen vzal těsně před smrtí. Lorenz Viegand přijde s další informací - několik měsíců před svatbou Jochen Ries ukončil dvouletý homosexuální vztah s Matthiasem Kochem. A sotva Siska utrousí, že zatím vrah není ve hře, Lorenz má telefon, kde se mu oznamuje, že někdo střílel na Matthiase Kocha. Siska dostává nápad. Probírá se fotkami a v ruce si hraje s nalezeným knoflíkem u oběti. Lorenz začne uvažovat nahlas, Siska o něm prohlásí, že je skvělý „stopařský pes“…  Autor: jarda53

režie:
Hans-Jürgen Tögel
 
 
hraje:
Peter Kremer (vrchní komisař Peter Siska), Werner Schnitzer (vrchní komisař Jacob Hahne), Matthias Freihof (Lorenz Wiegand), Birgit Doll (Nora Eckoltová), Uwe Friedrichsen (Hermann Eckolt), Steffen Schroeder (Jochen Ries), Tobias Hoesl (Matthias Koch), Anja Kruse (Marthe Benningová), Will Danin (Gerhard Kolbe), Anja Kling (Gwendolyn)
 
 
scénář:
Siegfried Schneider
 
 
kamera:
Lothar E. Stickelbrucks
 
 
hudba:
Eberhard Schoener
 
 
výprava-architekt:
Barbara Siebner
 
 
kostýmy:
Diemut Remy
 
 
střih:
Gabriele Doll
 
 
zvuk:
Armin Münch, Klaus Ploch, Bernd Schmidl, Abi Schneider
 
 
vedoucí produkce:
Josef Danzer, Stefan Kistler, Thomas Riedel
 
 
koordinátor kaskadérů:
Menyhért René Balog-Dutombé
 
 
masky:
Peter Krebs, Evelyn Necker-Acktun
 
 
asistent režie:
Ingeburg Kuta
 
 
asistent kamery:
Veit Schloemp
 
 
producent:
Claus Legal (ZDF), Helmut Ringelmann
 
 
asistent střihu:
Martin Reitsam
 
 
casting:
Angelie Alaïs Adell
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.