Terapie online (2011) [TV seriál]

Terapie online (Web Therapy)
90 %
 
 

Web Therapy

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 26 min.
„Lisa Kudrow je webová terapeutka, jež se svými klienty nemá trpělivost.“
Fiona Walliceová je psychoterapeutka, která nemá se svými pacienty skoro žádnou trpělivost. Už ji nebaví poslouchat o problémech ostatních dlouhých padesát minut, a tak vymyslí novou léčebnou metodu: tříminutový video chat. I přesto jsou však pro ni sezení příliš náročná. Pokud by to byla vaše terapeutka, měli byste problém. Držitelka ceny Emmy Lisa Kudrow spoluvytvořila a produkovala tuto výjimečnou terapeutickou parodii, v níž hraje hlavní roli. Seriál, který měl být původně šířen pouze po internetu prostřednictvím krátkých "webizod", disponuje hvězdným obsazením a všichni herci, včetně Kudrow, předvádějí fantastickou improvizaci s úžasně vtipnými výsledky.

V první řadě seriálu Fiona spouští svou tříminutovou internetovou terapii a nemilosrdně využívá své pacienty k tomu, aby vybudovala a maximálně podpořila svou značku. Sledujte, jak zvládá sezení s jasnovidkou, jež přišla o své schopnosti, objevuje překvapivé tajemství o svém manželovi a dostává košem od vlastní matky, která jí odmítne poskytnout finanční injekci.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra 1.dílu: 07.01.2014 HBO Comedy

režie:
Don Roos, Dan Bucatinsky
 
 
hraje:
Lisa Kudrow (Fiona Wallicová), Dan Bucatinsky (Jerome Sokoloff), Victor Garber (Kip Wallice), Jennifer Elise Cox (Gina Spinksová), Julie Claire (Robin Grinerová), Alan Cumming (Austen Clarke), Lily Tomlin (Putsy Hodgová), Tim Bagley (Richard Pratt), Michael McDonald (Ben Tomlund), Maulik Pancholy (Kamal Prakash), David Schwimmer (Newell L. Miller), Steve Carell (Jackson Pickett), Rosie O'Donnell (Maxine DeMainová), Chelsea Handler (Chris Endicottová), Megan Mullally (Franny Marshallová), Selma Blair (Tammy Hinesová), Minnie Driver (Allegra Favreauová), Meg Ryan (Karen Sharpeová), Christina Applegate (Jenny Bologna), Lauren Graham (Grace Tiverton)
 
 
scénář:
Dan Bucatinsky, Lisa Kudrow, Don Roos
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.