Zari

Komentáře uživatele Kitties

Kitties

Kitties zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jitka Kotěšovcová

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Nevím
Musím říct, že mě tento   film vcelku zklamal. Čekala   jsem od něj víc, možná   větší akčnost, více   zajímavého děje. Takhle to   pro mě byly vcelku 2 nudné   hodiny neustálého   čekání,kdy už se konečně   něco stane..A bohužel jsem   se nedočkala. Možná jsem   jen snímek dostatečně   nepochopila, nevím, ale to   nadšení s ostatními   bohužel sdílet nemůžu..
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Meryl Streep v této roli   nemá chybu. Pedantská žena,   která nesnese jakékoliv   narušení jejího pevného   řádu, která na konci přece   jen ukáže trochu citů. A i   její mladá   "pomocnice" musím   říct, že mě velmi   pobavila. V podstatě se z   ošklivého káčátka stala v   průběhu filmu krásnou   labutí, aby se vrátila zpět   do role káčátka, ale v   žádném případě   ošklivého..
Dlouhá cesta (A Walk to remember)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Tento film jsem viděla již   asi 3x a musím přiznat, že   mě tedy pokaždé dojme. Je   to film o velké víře a   lásce. A ikdyž nekončí   typickým happyendem, určitá   krása v něm je. Nejdříve   jsem si myslela že to bude   film o partě amerických   teenagerů, ale on je to o   dost hlubší příběh,   který doporučuji určitě   shlédnout.
Jako pavouk (Along Came a Spider)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Jako pavouk je klasický   americký film se zajímavou   zápletkou. Vlastně pokaždé   když už si myslíte, že   víte kdo je zločinec, tak   vás děj dovede k tomu, že   nic není tak jak to vypadá.   Líbí se mi, že i jako   divák se dokážete   zorientovat v nabídnutých   indíciích. Také si myslím   že obsazení M. Freemana do   hlavní role detektiva bylo   dobře zvolené.
Joey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Seriál se snaží těžit ze   slávy Přátel, ale bohužel   je vidět že je o poznání   slabší a i některý humor   je trochu křečovitý.   Každopádně pokud se chcete   odreagovat a pobavit, vřele   doporučuji...Joey je prostě   Joey! A tady mu dobře   sekunduje jeho sestřička,   synovec i sousedka..
Moderní Popelka (A Cinderella Story)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
pohádka
Musím říct, že mě tento   film docela zaujal. Je pravda,   že některé pasáže jsou   dost přehnané (třeba ta v   myčce aut), ale naopak jsou   zde části, které nemají   chybu, např. když se Sam   ukáže na plese nahoře na   schodech a k tomu hraje   krásná a výstižná   písnička. Je to film, při   kterém se odreagujete a   pobavíte. Ale nějaké   hluboké myšlenky od něj   nečekejte..
Něco jako láska (A Lot Like Love)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Musím se přiznat, že jsem   od tohoto filmu čekala   víc..Děj byl   předvídatelný. Ale bylo zde   pár vtipných scének. Ty ale   bohužel nedokázaly   zachránit celkový dojem z   filmu, který u mě vznikl.   Vím, že pokud se na tento   film budu chtít ještě   někdy podívat, tak až za   pěkně dlouhou dobu..
Pýcha a předsudek (Pride & Prejudice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Nejprve jsem viděla film a   pak četla knihu. Obsazení   herců mi přesně sedělo do   popisu v knize. Film je   zajímavý, ale musíte si   zvyknout na styl v jakém   probíhají dialogy. I způsob   myšlení je jiný. Ale jinak   to pro mě je povedené   "historické"   dílko.
Rafťáci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Na tento film jsem se velice   těšila a měla jsem strach,   aby mě to nezklamalo. Dopadlo   to dobře. Je zde pár velice   vtipných scén, z nichž si   některé hlášky vybavuji   dodnes. Ale i pár scén kde   logika trošku hapruje a   přijdou mi do děje trochu   násilně zařazené - jako   když autor nevěděl kudy   kam. Jinak herecká dvojice   Mádl a Kotek nezklamala. A   také obsazení rodičů je   myslím na jedničku.
Saw: Hra o přežití (Saw)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Když jsem tenhle film viděla   prvně, byla jsem z něj   naprosto unešená. Dokonce   mě dostal tak, že jsem nad   ním přemýšlela ještě   pěkně dlouho. Líbila se mi   zápletka, to jak do sebe   jednotlivé kousky zapadaly, a   jak si člověk nikdy nemohl   být jistý co se v příští   chvíli stane. Podruhé už mi   film přišel o dost méně   realistický..
Svět podle Garpa (The World According to Garp)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2007
kniha vs. film
Asi před rokem jsem četla   knihu a tak jsem byla   potěšená, když jsem   zjistila, že byla   zfilmována. A musím říct,   že film je opravdu natočen   podle knihy a dost se drží   její osnovy. Film   samozřejmě nikdy nemůže   předčít knihu, ale i tak si   myslím,že je to velmi   povedené dílko. Ale je   pravda, že lidem kteří   knihu nečetli možná pár   věcí unikne. R.Williams mi   přesně sedí na postavu   T.S.Garpa.
Třináctka (Thirteen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Tak tenhle film mě dostal. Je   hrozně realistickej.   Vypráví příběh mladé   dívky, která pomalu ale   jistě klesá ke dnu. Protože   chce ve svém životě zkusit   opravdu všechno - od   piercingu, po drogy, alkohol a   sex..Některé scény jsou   opravdu hodně drsné, ale   doporučuji shlédnout jako   odstrašující případ.. I   tohle se děje kolem nás..
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jan Rychlík

Rychlík Jan

Naposled navštívené:
Jan Rychlík

Rychlík Jan