Rijen

Komentáře uživatele Hombretino

Hombretino

Hombretino zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Gulliverovy cesty (Gulliver's Travels)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Lepší průměr
Velmi dobře zpracovaný film   který vás pobaví. Bohužel   očekával jsem od něj víc,   alespoň podle traileru. Tento   film se řadí k mnoha   ostatním které stačí   vydět jen jednou.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Stejně jak mnozí předemnou   psali, pro ty co četli knihu   bude po shlédnutí hned   jasné že byly ochuzeni ale   nadruhou stranu stojí to   zato. Jde o dvouhodinovou   parádní jízdu plnou   napětí a efektů, a nevím   jak vy ale já měl nejednou   husí kůži (oživení   brnění je fakt parádní).   Všem vřele doporučuji ať   už jste knihy přecetli nebo   ne. Konečnou verzi Harryho   Pottera by si neměl nechat   nikdo ujít.
Iron Sky
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.6.2012
V půlce filmu jsem uvažoval   co budu dělat až to   skončí. Téma filmu jak   ukazoval trailer byl velice   zajímavý a upoutávající   ale to je vše. Jestli nevíte   na co se podívat tak se   radši koukejte do zdi, bude   to záživnější než trpět   u tohohle "filmu".
Kouzelná chůva a Velký třesk (Nanny McPhee and the Big Bang)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Moc krásný rodinný film na   nedělní odpoledne. Zasmějou   se nejen děti ale i   dospělí. Scénka s pilotem   bombárdéru mě osobně   dostala do kolen. Všem vřele   doporučuji :)
Megamysl (Megamind)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2011
100%ní zábava
Přesně takových druhů   pohádek by mělo být víc.   Je to podívaná od začátku   do konce a rozesměje nejen   děti ale i dospělé. Musím   smeknout před DreamWorkem i   mistrným dabingem Petra   Rychlého.
Mechanik zabiják (The Mechanic)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Škoda
Tento film mě zklamal.   Očekával jsem od něj víc a   zatím je to tip filmu který   stačí vydět co 5 let aby   jste si připomněli očem   vlastně film je.
Muži v černém 3 (Men in Black III)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2012
MvČ 3
Že by tenhle film byl   kasovní trhák to se říct   nedá ale nudit se u něj   nebudete. Josh Brolin se do   role mladšího agenta K   dobře hodí, snažil se   vychytat každý pohyb a já   měl vážně dojem že agent   K v mladí vypadal jak on. I   když sci-fi nemusíte tak se   přesto koukněte alespoň se   zasmějete. Nejvíc mě   dostala fotka kterou má agent   J nad postelí:D
Percy Jackson: Moře nestvůr (Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2013
Vážně Percy Jackson?????
Nevím podle jaké předlohy   to točily ale kdyby tvůrci   pozměnily jména a název   filmu málokterý čtenář by   v tomhle poznal Percyho   Jacksona a Moře nestvůr.   Efekty pěkný místy i   vtipný za to 8 z 10 bodů ale   že tak prudce odbočily od   příběhu za to 2 body dolů.
Sherlock Holmes: Hra stínů (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Napínavý akční film se   špetkou humoru. Rád se na   film znovu kouknu protože   vím že se u něj nudit   nebudu.
Terminátoři (The Terminators)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Hrůza a děs
Nikdy jsem nevyděl nic tak   žalostně hrozného. Hodina a   půl zbytečně promarněného   času, na tomhle filmu není   nic co by dokázalo někoho   zaujmout. Otřesné efekty a   nudný děj.
Válka bohů (Immortals)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2011
To nejlepší co se dalo   vydět bylo v traileru,   bohužel to bylo vše. Spíš   než do kina běžte na   procházku bude to   zabávnější než koukat ne   tenhle film. Už po 15ti   minutách jsem přemýšlel   nad něčím jiným. Škoda,   čekal jsem od tohohle filmu   rozhodně víc.
Vánoční koleda (A Christmas Carol)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2011
Byl jsem skeptický a myslel   jsem že se budu nudit ale   jsem rád že jsem se mýlil.   Je hodně zpracování   Dickensova příběhu a tento   kousek je jedním z   nejlepších.
Wing Commander
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2011
Brouzdal jsem po netu a   narazil jsem na tenhle film.   Napsat že to byla naprostá   ztráta času je přehnané,   ale na druhou stranu dá se i   lépe naložit s časem   stráveným u tohohle filmu.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pál Fekete

Fekete Pál

Chinese Coffee

Chinese Coffee
Chinese Coffee

Mouly Surya

Surya Mouly

Moss Mabry

Mabry Moss

Šóiči Ozawa

Ozawa Šóiči

Naposled navštívené:
Pál Fekete

Fekete Pál

Chinese Coffee

Chinese Coffee
Chinese Coffee

Mouly Surya

Surya Mouly

Moss Mabry

Mabry Moss

Šóiči Ozawa

Ozawa Šóiči