Zari

Komentáře uživatele Ronin

Ronin

Ronin zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
13 mrtvých mužů (13 Dead Men)
 
Přidáno: 16.2.2007
Odsouzenec k smrti skrývá   jedno velké tajemství.   Ředitel věznice by udělal   cokoliv, aby si ho tento muž   s sebou do hrobu neodnesl. Jak   se dá zlomit člověk, před   nímž se za pár dní otevře   brána do pekla?
V   akční pecce o tom, že   lidský život může mít   svou cenu, i když zdánlivě   už žádnou nemá, exceluje   legendární   "Odpadlík" Lorenzo   Lamas.
Kóma
 
Přidáno: 16.4.2006
Sedmiletá Frankie vběhne pod   autobus a při životě ji   drží jen přístroje.   Lékaři nedávají naději,   že se probere z komatu. Její   starší bratr, který byl   svědkem tragedie, má z   události těžké trauma.   Americké neuroložce, která   se zabývá případy traumat,   se již podařilo několik   dětí navrátit do života.   Ve chvíli, kdy zoufalá   rodina přijíždí do   Ameriky, je doktorka obviněna   z pokusů na lidech a celá   její práce zpochybněna.   Léčení obou dětí je   ohroženo.
Na plný plyn (Michel Vaillant)
 
Přidáno: 16.4.2006
Světové okruhy s tribunami   křičících fanoušků,   adrenalinové jízdy po   dálnicích, závody na sněhu   a ledu mezi vrcholky   zasněžených Alp,   překrásné ženy - nejen v   publiku, ale i za volantem…   to je život automobilových   šampiónů. Závodník Michel   Vaillant (Sagamore Stévenin)   je obdivovaným hrdinou,   téměř vždy vyhrává.   Proti rodině Vaillantových   se ale spiknou rivalové z   konkurenční „stáje“ a   rozhodnou se vyřadit je z   prestižního závodu Le Mans.   Mezi těmi nejlepšími   rozhoduje o vítězství nebo   prohře často jen souhra   náhod. A náhodě se přece   dá trochu pomoci… Během   rozhodujícího závodu musí   Michell Vaillant zachránit   svou rodinu, lásku i život.   Klíčová část natáčení   se v červnu 2002 odehrála   právě během 24 hodin   trvajícího legendárního   závodu Le Mans. Díky   špičkové natáčecí   technice a vynikající práci   kameramana se diváci mohou   stát součástí závodu,   jehož účastníci se po   závodní dráze pohybují   rychlostí 200-380   km/h.Scenárista a producent   Luc Besson (mj. série Taxi,   filmy Purpurové řeky, Leon,   Wasabi, Johanka z Arcu) se   rozhodl přenést popularitu   neporazitelného comicsového   hrdiny Michela Vaillanta   (autorem je Jean Graton; 64   comicsů) do filmu,   který má šanci /stejně   jako proslulý snímek Le   Mans/ zaujmout nejen fanoušky   automobilových závodů, ale   i všechny milovníky   svižné, vzrušující   podívané.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii

N!xau" "

Outsider

Outsider
Outsider

Davia Nelson

Nelson Davia

Blacula

Blacula
Blacula

2:13

2:13
2:13

Kóma

Kóma

Link

Link
Link

Osmý den (le huitiéme jour)

Osmý den
le huitiéme jour

Naposled navštívené:

N!xau" "

Outsider

Outsider
Outsider

Davia Nelson

Nelson Davia

Blacula

Blacula
Blacula

2:13

2:13
2:13

Kóma

Kóma

Link

Link
Link

Osmý den (le huitiéme jour)

Osmý den
le huitiéme jour