Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Avengers Grimm

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.10.2017
Myslíš, že být šlechtou, je výsada?
"Kde je Karkulka?"   nebo "Blíží se   zásahovka, zabije   prince!" a taky   "Máme problém,   Sněhurku! Znáš ji?",   tak to stačí na úvod.   Studio Asylum opět nezklamalo   a divákům představuje   další škvár ze svého   portfolia filmových počinů   na úrovni demence. Karkulka   skáče s mečem jako ninja ze   střechy, Krásná Locika   třese ve výstřihu ňadry po   nějaké lávce mrakodrapu. A   to ještě chybí Popelka a   sl. Šípková. Casper Van   Dien jako záporák skřet   Rampelník jako jediný má co   hrát, ostatní je bída.   Avengers Grimm mi připadají   jako solidní urážka   Marvelu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2016
'Bylo nebylo, z dalekého   království přišli do   našeho světa Sněhurka,   Růženka, Popelka, Locika a   Karkulka. A ještě nebyli v   lepší formě. Ale bude to na   boj s temnými silami   stačit?' Tak tomu nedá   zvědavost stát. Asylum   nezklamal a stvořil   mockbuster se všemi   očekávanými aspekty. Hrome,   ta Karkulka ale má ránu. Jak   se dá očekávat, nic extra   to není. Vzhled děvčat   spíše naznačuje jejich   barbinovské juchání a   starosti aby si náhodou   nezlomili nehet. Ale dialogy   jsou překvapivě plné   typických ženských   hlášek, takže se tu hlavně   pánové pobaví jak si tu   děvčata hrají na   drsňačky. S vizuálníma   efektama se tu nepřehání a   je to dobře. Lepší žádné   než naprosto katastrofální   jak je u Asylumu zvykem.   Snímek na odlehčení a k   pobavení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama