Cerven
ohodnotit

Čističi vesmíru

Seungriho

Další název:
Space Sweepers
Rok:
2021
Délka:
147 minut

Obsah filmu Čističi vesmíru

 
Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Netflix
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, ruská, korejská, francouzská, španělská, japonská, dánská, čínská, arabská, německá, filipínská, mandarínská
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Čističi vesmíru >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2021
Mnohonárodnostní scifárna, která je kombinací   Elysia a Firefly, a mnoho dalšího, doplněná o   děti a traumata. Hodně se u toho kecá, hodně   vzpomíná, nicméně akce a digitálního bordelu   je taky dost. Takže pokud máte dvě a kus hodiny   času, tak proč ne.
Hlavně v tom nehledejte moc   logiky, či filozofického poselství, jde o   zábavu.
Plus konečně je zase někde vidět   Richard Armitage.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2021
Vesmírny odpad...
Sci-fi z produkcie Netflixu nemá vysoké ciele a   pôsobí len ako programová výplň.Slabé   výkony hercov, ktorí sa strácajú v hlúpom   scenári a lacných kulisách tlačia hodnotenie   do šedého priemeru, a keby som nebol sci-fi fan,   tak by som išiel ešte nižšie.Jediným plusom   je exotika filmu, ale to mi už nestačí.
Film   nedoporučujem.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.2.2021
Jižní Korea se pustila do mixu sci-fi, fantasy a   akce a výsledek je rozpačitý. Znáte filmy:   Pátý elemet (1997) Elysium (2013) a Strážci   Galaxie (2014) tak tihle Čističi vesmíru je   jakýsi mix všech tří filmů a možná i   dalších. Prvních 40 minut je zmatených a   nudných, později se to rozjede, ale chybí   drsnější pojetí sníkmku, protože je to film   i dětský a někdy i moc infantilní a tlačící   na pilu s emocemi. Akce i na sci-fi nereálná a   jako celek je to takový asijský mix nudlí,   zeleniny a masa z tržnice, kdy nevíte jakého   brouka nebo kus krysy dáte do úst:-) Jo   technická a triková stránka to je labůžo!   Škoda, že film nevěděl pro koho přímo má   být a nevsadil na větší porci drsnější akce   a černého humoru třeba - 50%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama