Cerven
ohodnotit

Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London

Další název:
Jack Rozparovač (informativní překlad)
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
92 minut

Obsah filmu Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London

 
Dr. Dennis Orloff je skromný a nenáročný lékař, který pomáhá především chudým lidem, všichni jsou mu vděční, ale ordinace se potýká s nedostatkem peněz. Nikdo v okolí netuší, že Orloff se potýká s vnitřními démony, což je pozůstatkem jeho dětství a výchovou matky prostitutky. Nyní nenávidí ženy a zejména prostitutky.

Noční Londýn v roce 1885: Prostitutka Sally Brown je napadena Jackem Rozparovačem. Svědkem je slepý žebrák, kterého vrah ponechá naživu. Oběť dopraví do svého domu, kde ve skleníku za pomoci psychicky narušené služebné Friedy rozřezané zbytky mrtvoly ukryje do pytlů a nahází do Temže. Vražda Sally není poslední. Vyšetřování...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2018
Slušný počin Jesse Franca. Je vidět, že když   má dobré financování filmu a dost peněz   zaplatit herce a pořádnou výpravu, dovede z   ohraného námětu vytvořil slušný film.   Samozřejmě se nevyvaruje svých oblíbených   drsných scének, ale do příběhu Jacka   Rozparovače to sedne. Pro spoustu diváků je   určitě tahákem příběh Jacka Rozparovače,   který je dodnes nevyjasněný. Řešení bylo   již hodně, ale zřejmě zůstane totožnost   vraha už navždy tajemná. Dalším plusem filmu   je Klaus Kinski, těžko si dovedu představit   jiného představitele v sedmdesátých letech,   který by tuto hlavní roli ztvárnil lépe.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama